Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint kedden – december 18.

Nyugodt, kellemes napnak nézhetünk elébe. Az Ikrek jegyűek új szakmai kihívásokkal találhatják szemben magukat, és a Bakok is sikeresen zárhatják ezt a napot. Íme a részletek!

Kos

Igazi idilli kedd elé nézhetnek a Kosok, amit talán a természetben tölthetnek. Élvezzék a szabadban megélt pillanatokat, az aktív szabadságot.

Bika

Egy csábító üzenet zavarhatja meg a Bikák nyugalmát a mai napon. Rangsorolják a teendőiket, a fontosakat mindenképp végezzék el.

Ikrek

Új szakmai kihívások, ígéretek lehetnek a láthatáron az Ikrek jegy szülöttei számára. Lehet, hogy fizetésemelésben vagy más szakmai elismerésben lesz részük?

Rák

A Rákok megpróbálnak mindent elintézni a mai napon, amit csak tudnak. Rendszerezzék a gondolataikat, és szakítsanak időt a családtagjaikra is.

Fotó: iStock.com/EdwardDerule

Fotó: iStock.com/EdwardDerule

Oroszlán

Az Oroszlánok ma spontán dolgokba vághatnak bele. Ez másnap gyerekes és felelőtlen viselkedésnek tűnhet, viszont sikeresen záródhat a napjuk.

Szűz

Ne vigyenek túlzásba semmit ma a Szűz jegy szülöttei. Néha hagyni kell, hogy a dolgok maguktól alakuljanak, fejlődjenek.

Mérleg

Egy csapat vezetésével bízhatják meg a Mérlegeket, lehet, hogy a karácsonyi összejövetel szervezése lesz a feladatuk? Kezeljék felelősségteljesen.

Skorpió

Ma elsősorban a személyes ügyek intézésére összpontosíthatnak a Skorpiók. Ennek oka lehet a párjuk, egy közeli hozzátartozó vagy egy jó barát.

Nyilas

Kétséget és félelmet érezhetnek ma a Nyilasok a párjuk részéről, mintha a változások elbizonytalanították volna. Nyugtassák meg, hogy minden rendben van.

Bak

Nyugodt és kellemes kedd előtt állhatnak a Bakok, minden esélyük megvan arra, hogy sikeresen zárják ezt a napot.

Vízöntő

Lehet, hogy a Vízöntők ma nem tudják befejezni a kitűzött feladataikat, aminek az oka egy kellemetlen betegség is lehet. Vigyázzanak magukra!

Halak

Irodai romantikába keveredhetnek a Halak jegy szülöttei. Fontolják meg jól, hogy mit lépnek, nehogy a végén pórul járjanak.