Csillagok

Ilyenek vagyunk a párkapcsolatban a csillagjegyünk szerint

Egy párkapcsolat sok mindenen múlhat, ám főbb személyiségjegyeink nagyban függ horoszkópunktól, így az, hogy hogyan viselkedünk, és milyen típusok vagyunk egy kapcsolatban, az megállapítható abból, hogy milyen csillagjegy alatt születtünk. Ennek jártunk utána.

Kos – A hódító

A Kosok nagyon szeretnek dominálni, ez pedig a párkapcsolataikra is igaz. Nem félnek attól, hogy ők tegyék meg az első lépést, ha pedig már kapcsolatban vannak, akkor is szeretnek irányítani. Ebből sok konfliktusuk is lehet, ám ha megtalálják a hozzájuk illő párt, aki elfogadja makacsságukat, akkor amellett életük végéig kitartanak, hiszen hűséges típusok.

Bika – A mindent kézben tartó

A Bikák igen határozott személyiségűek, így egy párkapcsolatban mindenre kiterjed a figyelmük. Szeretnek mindenről tudni, és szeretik, ha minden úgy és olyan tempóban halad, ahogyan azt ők szeretnék. A változást azonban nagyon nehezen viselik az élet minden területén, így ha megtalálják a párjukat, akkor kitartanak mellettük, olykor még akkor is, ha már nem szerelmesek.

Ikrek – A titokzatos

Az Ikreket igen nehéz kiismerni, ráadásul egész életen át tartó kalandvágyuk és kíváncsiságuk miatt igen nehéz lekötni hosszabb távon a figyelmüket és az érdeklődésüket. Olyan párra van szükségük, aki izgalmas és változatos életet tud nyújtani számukra, és aki mellett egy percig sem unatkoznak. A kapcsolatba rengeteg színt visznek, így az Ikrekbe hamar bele lehet szeretni.

Fotó: iStock.com/Merlas

Fotó: iStock.com/Merlas

Rák – Az álmodozó

A Rákok igen romantikus típusúak, amit bőven kamatoztathatnak egy párkapcsolatban. Ha szerelmesek lesznek, akkor mindent ez alá rendelnek, párjuk pedig egy rózsaszín felhőn érezheti magát. A kapcsolatban abszolút nem dominálnak, nem is képesek erre, hiszen mindenben azt szeretnék, hogy párjuk jól érezze magát.

Oroszlán – Az ellenállhatatlan

Az Oroszlánok imádnak irányítani, így minden esetben ők azok, akik megteszik az első lépést. Mivel lehengerlő a személyiségük, így csak kevesen tudnak nekik ellenállni. Igen jó társaságot biztosítanak, amely csupa kaland és szórakozás. Igen féltékeny típusok, a megcsalást soha nem bocsátják meg.

Szűz – A megfontolt

A Szüzek semmit nem szeretnek elhamarkodni, így van ez a párkapcsolataikkal is. Mielőtt összejönnek valakivel, kutatómunkát végeznek a szóban forgó személlyel kapcsolatban, és akár listát is írnak, hogy milyen érvek szólnak ellene és mellette. Ha viszont megtalálják az igaz szerelmet, akkor igen hűségesek és kitartóak. Egyáltalán nem csapongó típusok.

Mérleg – A csábító

A Mérlegek személyisége igen izgalmas, nem véletlen, hogy szeretnek a társaság középpontjában lenni. A párkapcsolataikban nem riadnak vissza a kezdeményezéstől, ám egy részük elvárja, hogy bókoljanak nekik és dicsérjék őket, nemcsak külsejüket, de személyiségüket is. Ha szerelmesek, akkor igen odaadóak, ám féltékeny típusú személlyel veszélyes összejönniük, ugyanis a Mérlegek nagyon szeretnek flörtölni.

Skorpió – A mártírkodó

A Skorpiók igen szenvedélyesek, ez pedig abszolút illik a párkapcsolataikra is. Szeretik, ha a párjuk isteníti őket és felnéz rájuk, így ha úgy gondolják, hogy nem ők a fontosssági sorrendben az elsők, akkor depresszióba zuhanhatnak, és elkezdhetik erősen sajnáltatni magukat. A megcsalást nem bocsátják meg, ugyanis ha egy Skorpió bizalmát egyszer elveszítettük, már soha, vagy csak igen nehezen nyerhetjük vissza.

Fotó: iStock.com/Ivanko_Brnjakovic

Fotó: iStock.com/Ivanko_Brnjakovic

Nyilas – A kalandor

A Nyilasok nehezen maradnak meg egy helyen, hiszen folyamatosan változásra, kalandra vágynak. A kapcsolataikra is ez jellemző leginkább, így sok esetben csak később találják meg azt a személyt, aki mellett valóban ki is tartanak. Egy Nyilassal soha nem lehet unatkozni, így ha valaki izgalmakra és igaz szerelemre vágyik, mindenképpen érdemes egy Nyilast választani.

Bak – A kiszámítható

A Bakok megbízhatóak, párjukat soha nem csalják meg, még akkor sem, ha már nem szerelmesek. Szeretik előre megtervezni az életüket, így ők szinte csak hosszú távú kapcsolatokban gondolkoznak, a kalandok nem érdeklik őket. Ha megtalálták az igazit, akkor nem tágítanak többé.

Vízöntő – A kiismerhetetlen

A Vízöntőknek igen összetett a személyiségük, hiszen érzelmesek, ennek ellenére képesek szándékosan lekorlátozni az érzelmeiket. Éppen ezért nehéz őket meghódítani, hiszen a legkevésbé romantikus helyzetben is képesek logikusak és ridegek maradni. Ennek ellenére nagy empátiával rendelkeznek, ám csak kevés ember van, aki ebben részesülhet.

Halak – A szentimentális

A Halak nagyon szeretik a romantikát, mondhatni szerelmesek a szerelembe. A párkapcsolatról idillikus képet festenek, és sokszor túlságosan is idealizálják a kiszemeltjüket. Ha olyan valakire akadnak, aki megérdemli a túláradó szerelmüket, akkor életük végéig kitartanak egymás mellett.