Csillagok

Így éljük túl egyedül az ünnepeket a horoszkóp szerint

Az ünnep nem mindenkinek szól a családi összejövetelekről, az is kiveheti azonban a maga részét a meghittségből, akit nem vesz körül a rokonság. A horoszkóp elárulja, hogyan.

Kos

A Kosok, akik egyedül töltik az ünnepet, hódoljanak kalandvágyuknak, és szervezzenek utazást, kirándulást, fedezzenek fel új helyszíneket.

Bika

A Bikák számára nagyszerű elfoglaltságot jelent valamilyen kreatív tevékenység, például a zene. Kísérletezzenek, zenéljenek, énekeljenek, írjanak dalt.

Ikrek

Az Ikrek számára nagyszerű elfoglaltság lehet valamilyen kültéri tevékenység: korcsolyázás, szánkózás, hóemberépítés vagy egyszerűen csak egy kellemes séta a díszkivilágításban.

Rák

A Rákoknak érdemes kézműveskedniük, készítsenek dekorációt a lakásukba vagy apró ajándékokat ismerőseiknek, szomszédaiknak vagy adományként.

Fotó: IStock.com/Choreograph

Fotó: IStock.com/Choreograph

Oroszlán

Az Oroszlánoknak is a kreatív tevékenység lehet a legjobb választás: fessenek egy hangulatos téli képet például, vagy egyszerűen csak fessék le az érzéseiket.

Szűz

A Szüzek csatlakozhatnak valamilyen karitatív szervezethez, hogy önkéntesként vegyenek részt a közösség munkájában.

Mérleg

A Mérlegek kamatoztassák írói vénájukat, és írják meg azt a történetet, amelyet olyan régóta forgatnak a fejükben, de írhatnak mesét is az ismerős gyerekeknek.

Skorpió

A Skorpiók számára az irodalom jelentheti az igazi kikapcsolódást, merüljenek el egy jó könyvben egy csésze forró ital és némi hangulatvilágítás mellett.

Nyilas

A Nyilasok lepjék meg magukat gazdag karácsonyi vacsorával, készítsenek különlegességeket. A főzés nagyszerű kikapcsolódás számukra, és természetesen a finom ételek is jó hatással vannak a kedélyükre.

Bak

A Bakok talán karácsonykor is új kihívásokat és feladatokat tűznek maguk elé, és azon vannak, hogy még jobbak legyenek az adott projektben.

Vízöntő

A Vízöntők most megadhatják maguknak azokat az apró kedvességeket, amelyeket egész évben halogattak, legyenek azok tárgyak vagy élmények.

Halak

A Halak számára igazán nagy örömet okoz, ha másoknak segíthetnek. Idén karácsonykor tegyenek legalább három kedves dolgot.