Csillagok

Ez az 5 csillagjegy egyszerűen szerelmes a szerelembe

Az egyik legjobb, legizgalmasabb érzés, amit az életünkben megtapasztalhatunk, minden bizonnyal a szerelem. Azt mondják, nem lehet sokszor átélni, egyesek mégis állítják, hogy bizony ők már rengetegszer érezték. A vélekedések esetében talán az is közrejátszik, hogy ki mikor született, mert ez az 5 csillagjegy egyszerűen szerelmes a szerelembe. Ők gyakrabban érezhetik azt, hogy szerelmesek? Vagy egyszerűen csak rajonganak ezért az érzésért?

Rák

A Rákokról azt mondják, hogy egyszerűen bolondulnak a szerelemért. Ez az egyik legfontosabb dolog, a legfontosabb érzelem az életükben. Bármilyen emberi kapcsolatról legyen is szó, a Rákok szeretettel, szerelemmel közelítenek a barátaikhoz, párjaikhoz. A jegy szülötteiről kijelenthető, hogy képesek akár mindent feláldozni a szerelemért.

unsplash.com/freestocks.org

Fotó: Unsplash.com/ freestocks.org

Halak

Szükségük van a szeretetre, a szerelemre az életükben a Halak jegy szülötteinek. Ezért olykor túl hamar kimondják másoknak, hogy szeretik. A jegy szülötteinek személyiségéből fakadhat, hogy gyorsan beleszeretnek valakibe és igyekeznek ápolni, egyedivé tenni ezt a kapcsolatot, a különleges pillanatokat szeretnék megosztani a partnerükkel.

Mérleg

Szerelmi függőségben élnek a Mérlegek – ez az egyik legromantikusabb csillagjegy az összes közül. Szükségük van arra, hogy másokról gondoskodjanak, másokkal foglalkozzanak, ezért is törekszenek arra akár tudat alatt is, hogy párt találjanak, hogy párkapcsolatban éljenek valakivel.

Kos

Tele vannak szerelemmel a Kosok. A tüzes, energikus természetük ellenére, vagy éppen azért, szeretnek adni másoknak ebből az energiából. Született vezetők, akik szívesen foglalkoznak másokkal, gondoskodnak másokról. Ez a szeretetteljes hozzáállás pedig segítségükre van a kapcsolataikban.

Oroszlán

Szeretnek szeretetet, szerelmet adni az Oroszlánok. Fontos számukra ez az érzelem, szívesen ismerkednek és arra törekszenek, hogy a választottjuk meg is érdemelje azt a sok figyelmet és törődést, amit tőlük kaphatnak. Személyiségüknek köszönhetően a párjuk biztonságban érezheti magát mellettük.