Csillagok

Ebből a csillagjegyből kerül ki a legtöbb milliárdos

Az asztrológia sok mindent elárul a személyiségünkről, és a statisztika segítségével az is kiderül, mely csillagjegy hajlamosíthat leginkább a gazdagságra.

Az Egyesült Királyságban működő álláskereső oldal, az Adview a Fortune magazin 400 leggazdagabb emberét felsorakoztató listát vette alapul a milliárdosok születési dátumának elemzéséhez, melyből az derült ki, hogy a legtöbben az Oroszlán jegyében, vagyis július 23. és augusztus 22. között születtek. A lista összesen 28 Oroszlánt tartalmaz, mögöttük nem sokkal lemaradva következik a Bika jegye 24 milliárdossal, majd 23 Mérleg került a dobogó harmadik fokára. A lista alján a Kosokat találjuk.

Fotó: Pexels/ CCO License

Fotó: Pexels/ CCO License

Oroszlán: 28

Bika: 24

Mérleg: 23

Vízöntő: 22

Ikrek: 21

Szűz: 21

Bak: 21

Halak: 21

Rák: 20

Nyilas: 18

Skorpió: 16

Kos: 12

Az Oroszlánok a horoszkóp szerint vezető természetű, inkább kifelé forduló emberek, akiknek számtalan kreatív ötletük támad, és általában segítőtársakat is találnak céljaik megvalósításához. Nem csoda, hogy ez a jegy jó esélyekkel indul a gazdagság felé vezető úton.

Az elemzők egyébként évek óta keresik a választ arra, hogy milyen összefüggés van a születési hónap és a sikeresség között. Legutóbb a Torontói Egyetem kutatói állapították meg, hogy a szeptemberben született csecsemőknek van a legnagyobb esélyük arra, hogy felsőfokú tanulmányokat folytassanak, és magabiztos felnőtt váljon belőlük. Egyben ők azok is, akik a legkisebb eséllyel kerülnek börtönbe. Mindenestre, bármelyik jegyben születtünk is, a sikerre akkor van a legnagyobb esélyünk, ha teszünk érte, fejlesztjük magunkat, kihasználjuk az erősségeinket és pótoljuk az esetleges hiányosságainkat.