Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint a jövő héten – 2018. december 10–16.

A Kosok végre hódolhatnak az aktív pihenésnek, az Oroszlánok pedig közelebb kerülhetnek a céljaikhoz. Hogy kire mi vár a következő napokban, az kiderül a heti horoszkópunkból.

Kos

Ez a hét kiválónak tűnhet arra, hogy a Kosok találjanak maguknak valami aktív kikapcsolódási lehetőséget. Ne ítélkezzenek másokon. És ne érezzék úgy, hogy bármit is bizonyítaniuk kellene, az a munka rovására mehet.

Bika

Fontos, hogy megtalálják a Bikák a maguk számára legjobb inspirációt, nem csak a munkájuk érdekében. Osszák meg a szeretetüket másokkal. És nem baj, ha olykor megszegik a szigorú szabályokat, ha az nem árt másoknak.

Ikrek

Próbáljanak meg hinni önmagukban az Ikrek jegy szülöttei – ez a munkahelyükön is igen kifizetődő lehet. Akár ellenségnek, akár barátnak gondoltak valakit, a segítség mindig jól jöhet. Ne menjenek bele a szélmalomharcba.

Rák

Nem mindig könnyű megvalósítani a Rákok elképzeléseit, ami mások számára is frusztráló lehet. Legyenek megértőek, és hagyják, hogy mások is elmondhassák az elképzeléseiket. Törekedjenek arra, hogy önmaguk lehessenek.

Fotó: Pexels.com/CC0 License

Fotó: Pexels.com/CC0 License

Oroszlán

Tökéletes lehet ez a hét arra, hogy kövessék a saját céljaikat az Oroszlánok, és fejlesszék a tudásukat, a kreativitásukat. Ne foglalkozzanak azzal, ha mások kritizálják őket. Legyenek nyitottak, és álmodjanak nagyot.

Szűz

Legyenek türelmesek a héten a Szűz jegy szülöttei. A forrófejűség az ellenfeleket támogathatja. Ez a hét megfelelő lehet arra, hogy felismerjék a kompromisszum és a diplomácia előnyeit. Ne legyenek túl kemények önmagukhoz.

Mérleg

Próbálják megmutatni a határozott, vezető oldalukat is a héten a környezetük számára a Mérlegek, könnyen lehet, hogy ez motiválóan hat rájuk is. Ne feledjék, hogy a gyengeség beismerése is erőt mutathat.

Skorpió

Nem kell felfedniük a hibáikat mások előtt, a Skorpiók ezt amúgy sem szeretik megtenni. Ettől függetlenül közelebb engedhetik magukhoz az embereket, legyenek nyitottabbak és elfogadóbbak.

Nyilas

Próbáljanak meg enyhíteni az álláspontjukon a Nyilasok – gondolkozzanak nyitottabban, fogadják be mások ötleteit, elképzeléseit akár otthon, akár a munkahelyükön. Lépjenek ki egy kicsit a biztonságból.

Bak

Megpróbálják megérteni mások érzelmeit a Bakok. Közben ne feledjék el, hogy nem mindenki olyan erős és kemény, mint ők. Kerüljék a címkézést, a kritizálást akár emberekről, akár mások által készített dolgokról van szó.

Vízöntő

Ne aggódjanak túlságosan a megjelenésük miatt a Vízöntők. Hajlamosak lehetnek ezt túl komolyan venni, pedig a természetes, belső szépségük elbűvölő. Foglalkozzanak többet inkább a spirituális oldalukkal.

Halak

Dolgozzanak az önbizalmukon egy kicsit a Halak jegy szülöttei, és ne adjanak teret és erőt a negatív kritikának, bántásoknak. Ne halogassák tovább a változtatást, a pozitív irány mindig jó irány.