Csillagok

Ez az 5 csillagjegy lehet a legjobb hallgatóság, náluk mindig nyitott fülekre találhatunk

Ők azok, akik beszélgetés közben hallgatni is tudnak. Szívesen társalognak, de nemcsak a saját gondolataikat akarják megosztani másokkal, hanem arra is nyitottak, hogy a többiek véleményét meghallgassák, vagy egyszerűen csak ott legyenek, ha valakinek arra van szüksége, hogy valaki figyeljen rá, valakinek elmondhassa, mi bántja, mi nyomja a lelkét. Azt mondják, ez az 5 csillagjegy lehet a legjobb hallgatóság, náluk mindig nyitott fülekre találhatunk.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei messze földön híresek a profi kommunikációs érzékükről. Bárkivel könnyedén fel tudják venni a kapcsolatot, és tisztában vannak vele, hogy a beszélgetéseknek része a hallgatás is. Kiváló beszélgetőpartnerek, igazi szózsonglőrök lehetnek, de ez nem azt jelenti, hogy mindig csak ők beszélnek. Egyszerűen profik ezen a területen.

Fotó: iStock.com/jacoblund

Fotó: iStock.com/jacoblund

Rák

Ha szükségünk van valakire, hogy egy kis extra szeretetet és figyelmet kapjunk, keressük fel a Rák ismerősünket, ő biztos szívesen áll a rendelkezésünkre ezekben. Ők ugyanis nem vágynak semmi másra, mint hogy segítsenek a szeretteiknek, biztonságban tudják őket, ezért szívesen gondoskodnak róluk.

Szűz

Az analitikus, elemző és részletekre odafigyelő Szűz jegyűek kiváló problémamegoldók. Ők azok, akiknek bármikor kiönthetjük a szívünket, viszont arra is készüljünk fel, hogy a beszélgetés végeztével minden bizonnyal a tarsolyunkban lesz egy-két megoldási lehetőség. A jegy szülöttei amint problémát észlelnek, máris kielemzik, és azon gondolkoznak, hogyan lehet leküzdeni az akadályokat.

Mérleg

A Mérleg kiváló tárgyalási technikája kiváló közvetítővé is teszi őket. Ha valaki egy problémával megy hozzájuk, és nem tudnak segíteni, biztosak lehetünk benne, hogy ismernek egy harmadik embert, aki megoldást nyújthat a gondunkra. A jegy szülöttei remek tanácsadók, és jól együtt tudnak működni másokkal a cél érdekében. Kompromisszumra törekszenek.

Skorpió

Talán nincs is nagyobb kincs a Skorpiók számára, mint ha valaki velük osztja meg a (legféltetteb) titkait. Ennek egyik oka az, hogy a jegy szülöttei nagyszerű hallgatóságnak bizonyulnak, másrészt pedig egyszerűen lenyűgözi őket mások gyengesége és sebezhetősége. Kedvelik a drámai történeteket az összes részlettel együtt. Megbízható barátként talán nem is találhatunk náluk jobb hallgatóságot.