Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint pénteken – december 7.

Az Ikrek számára kapóra jöhet egy új étrend, a Rákok egy kedves üzenetet kaphatnak ezen a pénteken. Hogy ki mire számíthat, az kiderül a napi horoszkópunkból.

Kos

Stabilitást és következetességet tapasztalhatnak a Kosok ezekben a napokban. Ennek ellenére legyenek nyitottak a változásokra!

Bika

Mintha kissé aggódnának a Bikák a jövőjük miatt. Ne tegyék, úgysem tudni, mi lesz holnap vagy egy hónap múlva. Inkább a jelen pillanatra koncentráljanak!

Ikrek

Lehet, hogy át kellene gondolniuk az étrendjüket az Ikrek jegy szülötteinek. Esetleg egy kis diéta is aktuális lehet az egészségük érdekében.

Rák

Egy nagyon kedves és szeretettel teli üzenetet kaphatnak ma a Rákok. Ez jöhet egy rokontól, baráttól vagy munkatárstól is.

Fotó: Pixabay/ CCO Public Domain

Fotó: Pixabay/ CCO Public Domain

Oroszlán

Érzelmesen és szórakoztatóan telhet az Oroszlánok mai napja. Érdekes, új ismerősökkel is találkozhatnak, ezek ugyancsak kellemesen hathatnak.

Szűz

Ne keseredjenek el egy végleges döntés után, még ha az elsőre rossz döntésnek is tűnhet. A nap második felében a romantikáé lehet a főszerep.

Mérleg

Eredménytelenül, mégis felemelően telhet a Mérlegek péntekje. Ennek az lehet az oka, hogy mostanában nagyon energikusan telnek a napjaik.

Skorpió

Sikeresen elkerülhetnek egy problémát ma a Skorpiók, ami további sikerekhez vezethet. Az este a romantika kerülhet előtérbe.

Nyilas

Olyasmi miatt aggódhatnak a Nyilasok, ami talán sosem történik meg. Felejtsék el az ilyen gondolkozást, ne essenek indokulatlanul pánikba.

Bak

Egy új hobbira lelhetnek a Bakok ezen a pénteken. Mérlegeljék a pénzügyi lehetőségeiket, ne menjenek bele olyasmibe, ami túl drága a számukra.

Vízöntő

Pozitív időszakot élhetnek át mostanában a Vízöntők. Teljesülnek a terveik, minden úgy alakulhat, ahogy szerették volna. Csodás érzés lehet!

Halak

Egy rutinművelet miatt kissé veszélyes helyzetbe kerülhetnek a Halak jegy szülöttei. Kérjenek segítséget, pihenjenek sokat – remélhetőleg elkerülik a bajt.