Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint csütörtökön – december 6.

Ma több jegy is úgy érezheti, hogy lendületet kap, eddig elakadt ügyek, halogatott teendők oldódhatnak meg. Lássuk, mit tartogatnak számunkra a csillagok a mai napon.

Kos

A Kosok életében eddig rejtett információkra derülhet fény, melyek megkönnyítik egy helyzet tisztázását, és segítenek megtenni a következő lépést.

Bika

A Bikák ma érzelmi, illetve magánéletükben tapasztalhatnak előrelépést. Talán egy kétesélyes helyzet válik egyértelművé, talán az elköteleződés magasabb szintjére lépnek.

Ikrek

Az Ikrek számára ma remek alkalom nyílik a testmozgásra. Talán egy új sportot próbálnak ki, talán régi rutinjukhoz térnek vissza, érdemes ma időt szánniuk az edzésre.

Rák

A Rákok ma választ kaphatnak egy olyan kérdésre, amely régóta foglalkoztatja őket. Hallgassanak az intuíciójukra, és tegyék meg, amit a szívük diktál.

Fotó: iStock.com/ASIFE

Fotó: iStock.com/ASIFE

Oroszlánok

Az Oroszlánoknak az otthonukkal, illetve a családjukkal kapcsolatos ügyeik rendeződhetnek ma, békülésekre is sor kerülhet.

Szűz

A Szüzek ma szárnyalhatnak a munkában, megoldhatják a feladataikat, vagy végére járhatnak egy halogatott teendőnek.

Mérleg

A Mérlegek jó lehetőséget kapnak ezekben a napokban a pénzügyeik rendezésére, ehhez akár szakember segítségét is kérhetik, illetve érdemes önismeretre is áldozniuk.

Skorpió

A Skorpiók ma ne csak álmodozzanak, hanem tegyenek konkrét lépéseket is céljaik eléréséért, a csillagok támogatják őket szándékaik megvalósításában.

Nyilas

A Nyilasok ne engedjék, hogy a kétkedők elbizonytalanítsák őket  innovatív ötleteikben. Hallgassák meg a kritikát, de tegyék meg, amit fontosnak gondolnak.

Bak

A Bakoknak ma a technikai eszközökkel kapcsolatos teendőikeg érdemes elintézniük, ha valamelyik gépet javítani kell, ma alkalmas az időpont rá, ahogy arra is, hogy megtanulják egy eddig nem használt gép működését.

Vízöntő

A Vízöntők szakmai, illetve a hivatásuk terén történő előrelépésre számíthatnak. Koncentráljanak arra, amit szeretnének elérni, és gyűjtsenek támogatókat maguk mellé.

Halak

A Halaknak ma érdemes őszinte beszélgetést folytatniuk, hogy ha tisztázásra váró ügyeik vannak, és kedvező a csillagállás ahhoz is, hogy utazást tervezzenek az ünnepi szabadságra.