Csillagok

Ez a 3 csillagjegy lehet a leghűségesebb mind közül

A bizalom, a hűség az egyik legfontosabb dolog egy párkapcsolatban. Persze nem vagyunk egyformák: egyeseket könnyebb elcsábítani, mások a végsőkig kitartanak a párjuk mellett. Mindez sok mindentől függ, a hűtlenség hátterében több ok is állhat. De ugyanígy a hűség is több mindennel magyarázható. azt mondják, attól is függhet, hogy mikor születtünk. Eszerint ez a 3 csillagjegy lehet a leghűségesebb mind közül.

Bika

A Bika az egyik legstabilabb, legkitartóbb, leghűségesebb csillagjegy mind közül. A párjuk azt kapja tőlük, amit lát: megbízhatóságot, ami egyébként általában jellemző a Föld jegyekre. Ha a Bika ígér valamit, azt meg is tartja, biztosak lehetünk benne, hogy ragaszkodni fog hozzá. Így van ez, ha a párkapcsolatról van szó, akkor is. Ez korántsem azt jelenti, hogy benne maradnak egy olyan kapcsolatban, ami nem működik vagy mérgező. De ha megtalálják a számukra megfelelő partnert, akkor biztosítják a kapcsolatban a biztonságot, a stabilitást és a romantikát.

Fotó: iStock.com/bortnikau

Fotó: iStock.com/bortnikau

Skorpió

Ugyancsak híresek a hűségükről a Skorpiók, és ugyanezt elvárják a partnerüktől is. Az őszinteség és a bizalom nagyon fontos a számukra. Ha csak egy kis árulást, csalást éreznek, máris elkezdik felhúzni maguk köré a falakat. Annak ellenére, hogy úgy tűnik, erősek és magabiztosak, a lelkük mélyén érzékenyek és még az is lehet, hogy bizonytalanok. Enerikusságuk a szenvedélyükből ered. Ha egy Skorpió szerelmes, akkor mindent megad a partnerének.

Bak

Amikor egy Bak úgy dönt, hogy elkötelezi magát a párja mellett, azt nagyon komolyan veszi. Ha elegendő idejük van arra, hogy megismerjék a másikat és megbizonyosodjanak arról, hogy megbízható, akkor készek hinni és bízni valakiben. Ez többek között annak köszönhető, hogy a Bakok gondolkodása célorientált. Úgy tekinthetnek az életükre, mint egy üzleti befektetésre. Csak arra fordítanak időt és energiát, amire megéri – a szó pozitív értelmében. És elvárják a partnerüktől, hogy ő is ugyanolyan komolyan vegye a kapcsolatot, mint ők.