Csillagok

Erre a 4 csillagjegyre lehet a legnagyobb hatással a Nyilas hava

A szabadságot és függetlenséget kedvelő Nyilas havában járunk már néhány napja, ami kissé feldobhatja a mindennapjainkat, és erre az ünnepi készülődés közben szükségünk is lehet. A jegy szülöttei jellemzően szórakoztatóak, nyíltak, nyitott szívűek, szeretnek utazni, szeretik a kalandokat. Ez a könnyed energia jellemezheti a következő heteket a számunkra is, de ahogy ez már csak lenni szokott, nem lesz felhőtlen ez a hónap sem mindenki számára. Állítólag erre a 4 csillagjegyre lehet a legnagyobb hatással a Nyilas hava.

Ikrek

Úgy érezhetik az Ikrek jegy szülöttei, mintha tele lennének energiával, és csak menni szeretnének, csinálni, haladni. Különösen a magánéletükben lehet jelen fokozottabban ez az intenzitás, mintha hullámvasúton lennének, ami valahogy mindig a csúcs felé hajt. Használják ki ezt az energiát, és garantáltan érdekes és izgalmas lesz számukra a következő időszak.

Fotó: iStock.com/Bojan89

Fotó: iStock.com/Bojan89

Oroszlán

Az örömteli, optimista Nyilas szezon energiáját az Oroszlánok maximálisan kiélvezhetik. Kreativitásukat nemcsak a magánéletükben, de a munkahelyükön is kamatoztathatják. Örömmel veszik az új kihívásokat, úgy érezhetik, hogy végre kiélhetik művészi hajlamaikat. Élvezzék ezt a tettrekész energiát, amit ez az időszak tartogat a számukra.

Nyilas

Nyilvánvaló, hogy ez a hónap a Nyilasokról szól – ragyogni fognak, igazán elemükben érezhetik magukat, mintha szupersztárok lennének. A világ számukra olyan, mint egy játszótér, kitartásuk és elszántságuk révén könnyebben elérhetik a céljaikat. Használják ki az összes pozitív energiát és vibrációt, ami irányítja az életüket.

Vízöntő

Még a szokásosnál is szociálisabbnak, nyitottabbnak, kreatívabbnak érezhetik magukat a Vízöntők ebben az időszakban. Ráadásul az az energia, amit a Nyilas hava tartogathat a számukra, megadhatja nekik azt a pluszt, amivel akár egy régi álmukat is megvalósíthatják. Virágzó hetek várhatnak rájuk.