Csillagok

Ez a 4 csillagjegy tud a legjobban titkot tartani az összes közül

Míg egyeseknek nem esik nehezükre, hogy megosszák a gondolataikat, érzéseiket másokkal, addig másoknak nehezükre esik megtenni ezt, vagy nem tartják fontosnak a dolgot. Mindkettőnek megvan a jó és a rossz oldala, az arany középutat nehéz megtalálni. Valaki „ami a szívén az a száján”-típus, valaki inkább megtartja magának azt, amit tud, gondol vagy érez. Ez utóbbi csoporthoz tartozhatnak a következők: azt mondják, hogy ez a 4 csillagjegy tud a legjobban titkot tartani az összes közül.

Bika

A Bikákra jellemző, hogy valójában nem rejtegetnek semmit, de a pletykákat sem szeretik, nem vonzza őket az a világ. Emiatt sokak szemében titokzatosnak tűnhetnek. Nem tartják fontosnak egy információ megosztását, hacsak az nem lényeges – főleg az ő számukra. Ha valaki titkot vagy bármilyen bizalmas információt bízik rájuk, az jó helyen lehet, a Bikák nem fogják kikotyogni. Nehéz a bizalmukba férkőzni, de nem lehetetlen!

Fotó: iStock.com/Anetlanda

Fotó: iStock.com/Anetlanda

Rák

Annak ellenére, hogy a Rákok szeretnek szórakozni és beszélgetni, meglehetősen félénkek és bizalmatlanok. Mivel hajlamosak a nosztalgiára, feltételezik, hogy bizonyos információkat, amiket hallottak, amiket elmondtak nekik, azt előbb nem árt leellenőrizni. Így bármit is tudnak, azt titokban tartják – vagy megosztják mindenkivel, ha úgy érzik, hogy az a közösség érdekeit szolgálja. A Rákok inkább a múltbéli érzéseiket titkolják.

Skorpió

A Skorpiók titokzatosak, talán ők vezetik a listát a csillagjegyek között. A jegy szülöttei ugyanis igyekeznek a lehető legkevesebb információt megosztani másokkal – minél kevesebbet mondanak, minél többet tudnak, annál magabiztosabbnak érzik magukat. Emellett arra is számítanak, hogy így majd mindenki velük osztja meg a titkát, ami jól jöhet a Skorpióknak.

Halak

Az álmodozó Halak jegy szülöttei sokszor tűnhetnek úgy, mintha valami titkot rejtegetnének mások elől, pedig ez nem így van. Mivel rendkívül érzékenyek, így mások érzéseinek terhét is hajlamosak magukkal cipelni. Megértenek másokat, megérzik a körülöttük történő dolgokat. A titoktartás természetes a számukra, mert tudják, hogy ha egy információt megosztanak másokkal, annak következményei lesznek. Vagyis ez a diszkréciójuk valójában mások érdekeit szolgálja.