Csillagok

Ez a 3 csillagjegy a legőszintébb az összes közül

Az őszinteség fontos dolog, két ember között csak akkor alakulhat ki jól működő és egészséges kapcsolat, ha a felek őszintén megbeszélnek minden fontos és jelentéktelenebb dolgot egymással. Olykor mégis úgy érezhetjük, hogy egy-egy ártatlan füllentés nem tehet rosszat a kapcsolatunknak – nem hazugságok ezek, csak finom félinformációk a fölösleges viták elkerülése érdekében. Kérdéses, hogy vajon ártunk-e ezzel a kapcsolatunknak, vagy sem. Viszont vannak olyanok, akiknek eszük ágában sincs mellébeszélni, sőt! Őszinteségük olykor talán már bántó is másoknak, ők mégis vállalják ezt: ez a 3 csillagjegy a legőszintébb az összes közül.

Nyilas

A Nyilasok azok, akik nemcsak felismerik, ha egy helyzet kellemetlen, de szóvá is teszik, ami csak még kínosabbá teszi a pillanatot, és ezzel tisztában is vannak. Ők a társadalom igazmondói, ami valójában nem éppen hálás feladat, hiszen az igazság, az őszinteség sokak számára fájdalmas és inkább elrejtendő dolog. A Nyilasok azonban nem félnek kimondani azt, amit mások inkább elrejtenének vagy elhallgatnának a környezetük elől. De miért is olyan fájdalmas szembenézni mindezzel? Hiszen a Nyilasok csak az igazságot mondják, nem igaz?

Fotó: iStock.com/gzorgz

Fotó: iStock.com/gzorgz

Kos

A Kosoknak egyszerűen nem működik az a „szűrőprogram”, ami megkülönbözteti az igazmondást és a brutális őszinteséget egymástól. Impulzív természetük miatt gyakran hamarabb beszélnek mielőtt gondolkoznának, egyszerűen mennek az ösztöneik után. Bármilyen helyzetben kimondják, amire éppen gondolnak, egyszerűen képtelenek hazudni. Akár pozitív, akár negatív is a véleményük, biztosak lehetünk benne, hogy a Kosok azt nem tartják meg maguknak.

Szűz

A tökéletesség megszállottjai a Szűz jegy szülöttei, akik mindig mindenben a hibát keresik. Bárhová néznek, bármi kerül is szóba, ők akkor is meglátják a hibákat, ha azt senki, de tényleg senki más nem látja. És persze mit sem törődve azzal, hogy van-e lehetőség a hiba kijavítására, szóvá teszik azt, egyszerűen nem tudják magukban tartani az igazságot. Mentségükre legyen mondva, mindezt nem rosszindulatból teszik, egyszerűen csak szeretik, ha valami hibátlan és tökéletes és mindent meg is tesznek azért, hogy ez így legyen.