Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint a hétvégén – november 17–18.

A legtöbb jegynek érdemes a pihenést, a kikapcsolódást és a feltöltődést választania a hétvégén, de lesznek olyanok is, akik szakmai téren kapnak jó híreket, illetve egy kreatív projektben lépnek előre.

Kos

A Kosokat valószínűleg kalandvágy fűti a hétvégén, egy spontán kiruccanás, kis kirándulás vagy egy művészi projekt nagyszerű kikapcsolódás lehet számukra.

Bika

A Bikák mindenképp szervezzenek valamilyen társasági programot a hétvégére, találkozzanak régi barátaikkal, és ismerjenek meg új embereket.

Ikrek

Az Ikrek talán a hétvégén is a munka miatt aggódnak, gondolkodjanak azon, milyen feladatokat tudnak kiadni másnak, és mindenképp szánjanak időt a kikapcsolódásra is.

Rák

A Rákok szokatlan hétvége elé nézhetnek. Talán last minute utazást tesznek, talán új, külföldi ismerősökre tesznek szert, az egyedülállókra pedig még a szerelem is rátalálhat.

Fotó: iStock.com/nd3000

Fotó: iStock.com/nd3000

Oroszlán

Az Oroszlánoknak felerősödhet az intuíciójuk ezen a hétvégén, higgyenek a megérzéseiknek, és legyenek nyitottak az új lehetőségekre.

Szűz

A Szüzek életében a párkapcsolati kérdések kerülhetnek előtérbe ezen a hétvégén, érdemes tenniük azért, hogy megtalálják a közös egyensúlyt, és saját egyensúlyukat is meg tudják őrizni.

Mérleg

A Mérlegeknek érdemes egy kicsit méregteleníteniük a hétvégén, menjenek sportolni, és figyeljenek arra, mit esznek. Ne hagyják ki a táncos mulatságokat.

Skorpió

A Skorpiók szánjanak időt magukra, szervezzék úgy az életüket, hogy feltöltődhessenek és kikapcsolódhassanak, néhány wellnessezéssel töltött óra csodákat művelhet velük.

Nyilas

A Nyilasok számára az otthonuk csinosítása és a házi teendők kerülnek a fókuszba, talán kedvük támad ahhoz, hogy összejövetelt rendezzenek, és meghívják a barátaikat.

Bak

A Bakok lazítsanak egy kicsit bokros teendőik közepette, látogassanak el egy jógaórára, nézzenek ki valamilyen kultúrprogramot. Az egyedülállókra még a szerelem is rátalálhat, ha kimozdulnak.

Vízöntő

A Vízöntők a hétvégén úgy érezhetik, hogy a hivatást érintő erőfeszítéseiket siker koronázza, talán még egy kis reklám ráfér a kreatív projektjükre.

Halak

A Halak úgy érezhetik a hétvégén, hogy valóra válnak a kívánságaik, használják ki ezt a szerencsés csillagállást és teremtsenek tudatosan.