Csillagok

Ez a 4 csillagjegy a legjobb történetmesélő

Bizonyos csillagjegyeknek nem kell a szomszédba menniük a lebilincselő stílusért. Ők azok, akik szavaikkal gyorsan megragadják és maguknál tartják a figyelmünket.

Vannak magukkal ragadó előadók, akik az idők során fejlesztették ki mesélőkéjüket, és vannak mások, akiknek természetes módon adatott meg ez a képesség. Lássuk, mely csillagjegyekhez fordulhatunk bizalommal egy jó kis sztoriért.

Kos

A Kosoknak különleges szemük van arra, hogy észrevegyék a hétköznapi események között a fontos, érdekes és előadásra érdemes történeteket. Szeretik a kalandokat, és szeretik próbára tenni magukat, így nem csoda, ha maguk is számos, érdekes történetet élnek át, melyet aztán jó érzékkel elő is adnak.

Fotó: iStock.com/monkeybusinessimages

Fotó: iStock.com/monkeybusinessimages

Ikrek

Az Ikrek nagyszerű társalgók, és gyakran színesítik mondandójukat különböző történetekkel. Természetes humorérzéküknek köszönhetően mindig ráéreznek, mivel nevettessék meg közönségüket, emellett az is megkönnyíti a dolgukat, hogy képesek mások perspektívájából látni a dolgokat. Így ösztönösen tudják, milyen részleteket foglaljanak bele a történetbe, és mit hagyjanak ki belőle.

Oroszlán

Ha valaki igazán tudja, hogyan ragadja magához a figyelmet, az az Oroszlán. Az Oroszlánok imádnak a figyelem középpontjában lenni, és mindent megtesznek azért, hogy szórakoztassák közönségüket. Humorosak és drámaiak is tudnak lenni, így az egészen hétköznapi történeteket is izgalmassá tudják átlényegíteni, a mindennapi jelenetekből könnyen kovácsolnak anekdotákat.

Mérleg

A Mérlegeknek igazán természetes a történetmesélés, olyan, mintha mindig is ezt csinálnák. Nem esik nehezükre, hogy még érdekesebbé vagy viccesebbé varázsoljanak egy történetet. Anekdotáiknak mindig van valóságalapjuk, de néha hajlamosak a költői túzásokra. Néha azért mesélnek, hogy figyeljenek rájuk, de ezt is olyan módon teszik, hogy hallgatóságuk nem bánja, ha magukhoz ragadják a szót.