Csillagok

Ez az 5 csillagjegy rendkívüli megérzésekkel rendelkezik

Ők azok, akik megérzik, bármi történjék is körülöttük, anélkül tudják, mi van a másikkal, hogy az egy szót is szólna. Túlzásnak tűnik mindez, de ez az 5 csillagjegy már most is érzi, hogy nem így van, mert amint a helyzet úgy alakul, ők máris érzik azt a furcsa, elmagyarázhatatlan érzést a gyomruk környékén, az orrukban, az egész testükben, hogy valami történt vagy éppen történik, ami fontos lehet számukra. S még így is megeshet velük, hogy figyelmen kívül hagyják az intuíciójukat – talán még ők sem hiszik el, hogy milyen szuperképesség birtokában vannak. Mutatjuk, ez az 5 csillagjegy rendkívüli megérzésekkel rendelkezik.

Rák

A Rákok érzékenysége és intenzív érzelemvilága közismert, ezekkel pedig szinte kéz a kézben jár a megérzések fokozott jelenléte is. A belső hangjuk azonban nemcsak az ismerősök esetében jelez, hanem képesek felismerni az idegenek érzelmeit is. Ők azok, akikkel ha beszélünk, pontosan tudják, mit érzünk, nekik nem kell elmagyarázni.

Fotó: iStock.com/fjvsoares

Fotó: iStock.com/fjvsoares

Halak

Az intuitív jelek általában kreatívak, így van ez a Halak jegy szülöttei esetében is. Az inspirációik gyakran a megérzéseikből fakadnak, csak követik az intuíciójukat anélkül, hogy tudnák, miért éppen azon az úton kell haladniuk. Sokan megkérdőjelezhetik ezt a fajta alkotófolyamatot, pedig ilyen egyszerű – a Halak rendkívül érzékenyek, akkor is megérzik a dolgokat, ha azok fizikailag nincsenek jelen.

Skorpió

A Skorpiók intuíciója különösen más emberekkel kapcsolatban működik. Gyakorlatilag pillanatok alatt képesek megállapítani, ha valaki hazudik. Nem számít, mit és hogyan ad elő a másik, a Skorpiók rögtön tudják az igazságot. Meg lehet próbálni, de nem érdemes kísérletezni azzal, hogy bárki is becsapjon egy Skorpiót, mert az szinte azonnal kiderülhet.

Szűz

A Szűz jegy szülöttei soha semmit nem hagynak figyelmen kívül akkor sem, ha a megérzéseikről van szó. Észrevesznek minden apró részletet a körülöttük lévő világban, még azokat a dolgokat is észlelik, amik mások számára láthatatlanok. Persze nem tudják megállni, hogy ezeket a dolgokat is kielemezzék, gyakran túlzásba is esnek.

Mérleg

A Mérlegek szupertudatosak minden helyzetben: önmagukkal, a gondolataikkal, az érzéseikkel kapcsolatban, és azzal is, hogy éppen mi történik körülöttük. A megérzéseik révén tudatában vannak az életükben megbújó lehetséges veszélyeknek is, emiatt kevésbé optimisták. Képesek meglátni a dolgok másik, sötét oldalát is, annak bonyolultságát. Minden szemszögből megvizsgálnak mindent, mert tudják, hogy nem csak fekete és fehér létezik, hogy semmi sem olyan egyszerű.