Csillagok

Ez vár ránk a héten a csillagok szerint – november 12–18.

Egy viszonylag nyugodt és hatékony hét elé nézünk a csillagok állása szerint. Igaz, egyes csillagjegyek életében lehetnek kisebb bosszúságok. Hogy mire számíthatunk, az kiderül a heti horoszkópunkból.

Kos

Ne hagyják a Kosok, hogy a sok kis hiba elvegye a kedvüket a munkától. Maradjanak lelkesek és szorgalmasak, megkapják érte a jutalmukat. Érzelmi problémák is lehetnek a láthatáron ezen a héten, próbáljanak türelmesek lenni és kivárni.

Bika

Részt vehetnek valamilyen szociális ügyben a Bikák, ami felnyithatja a szemüket egy fontos kérdéssel kapcsolatban. Ha bárki megkérdezi őket, mondják el nyugodtan a véleményüket, az őszinteség mindig fontosabb, és úgyis kiderül az igazság.

Ikrek

Hagyják, hogy a szerencséjük egyengesse a mindennapjaikat az Ikrek jegy szülöttei. Próbálják meg kivárni, míg az emberek elmondják, amit szeretnének, ne vágjanak mindig mások szavába. A magánéletük forró érzelmeket tartogathat a héten.

Rák

Próbáljanak meg mindent alaposan átgondolni, mielőtt pénzt fektetnének valamibe. Ha üresnek és unalmasnak érzik az életüket a Rákok, tegyenek ellene. Találkozzanak érdekes és szórakoztató emberekkel, frissítsék fel a kapcsolataikat.

Fotó: iStock.com/Ales_Utovko

Fotó: iStock.com/Ales_Utovko

Oroszlán

Lehet, hogy meg kellene változtatnuk egy kicsit az Oroszlánoknak a viselkedésüket a családtagjaikkal szemben, hogy kiegyensúlyozottabb és harmonikusabb legyen közöttük a viszony. Türelemmel és szeretettel többre mehetnek.

Szűz

Egy érdekes és fontos találkozó miatt lehetnek egy kissé izgatottabbak a héten a Szűz jegy szülöttei – próbáljanak meg időben felkészülni, ne hagyják az utolsó pillanatra. Egy rokonlátogatás miatt boldogságot érezhetnek.

Mérleg

Állítsák fel a prioritásokat az életükben a Mérlegek – vegyék végig, hogy mik a fontosak az életükben, és mi az, ami nem annyira, és eszerint álljanak a dolgokhoz. Ne adják fel, ha valamivel többet kell foglalkozni, mint ahogy tervezték.

Skorpió

A pozitív kisugárzásuk és szinte állandó mosolygásuk miatt szívesen lehetnek mások a Skorpiók társaságában. Rendkívül hatékonyak lehetnek ezen a héten, használják ki ezt a jó időszakot. Ne legyenek félénkek, ne ijedjenek meg a kihívásoktól.

Nyilas

Új problémák merülhetnek fel a Nyilasok életében ezen a héten, amik megoldása miatt ingerlékenyebbek lehetnek a jegy szülöttei. Próbáljanak nyugodtak maradni és megoldásokat találni, hogy minél hamarabb túl legyenek rajtuk.

Bak

Új és érdekes ötletei lehetnek a héten a Bakoknak, amik megkönnyíthetik a munkájukat, és a magánéletükre is pozitív hatással lehetnek. Valakiben, akit jól ismernek, csalódhatnak – beszéljék meg a helyzetet, hogy ne veszítsenek el egy régi barátot.

Vízöntő

Próbálják meg kerülni az olyan helyzeteket a Vízöntők, amikben nagyobb összeget kellene kiadniuk. Ellenőrizzék az igazolványaikat, hogy minden rendben van-e velük, nem járt-e le az érvényességük. Sok kellemetlenséget előzhetnek meg ezzel.

Halak

Szinte szárnyalhatnak a héten a Halak jegy szülöttei, nagyon hatékonyan dolgozhatnak önállóan és csapatban is. Közelebb kerülhetnek a céljaikhoz, csak összpontosítsanak az előttük álló feladatokra. Látogassák meg a rég látott barátaikat.