Csillagok

Ez a 3 csillagjegy a legromantikusabb mind közül

Mindannyian arra vágyunk, hogy olyan partnerre találjunk, aki szeret bennünket, és ezt ki is mutatja nekünk. Csakhogy mint annyi mindenben, ebben is különbözőek vagyunk. Azt mondják, ez a 3 csillagjegy a legromantikusabb mind közül – vagyis ha a párunk ezeknek a jegyeknek valamelyikéhez tartozik, akkor minden bizonnyal sok romantikus meglepetéssel és bókkal halmoz el bennünket.

Rák

Ha valaki érzelmileg elhalmozhat bennünket és kapcsolódhat hozzánk, az a Rák. A jegy szülöttei ugyanis köztudottan nagyon érzékeny és érzelmes emberek. Olyan intenzíven éreznek, hogy a szeretetük minden apró dologban benne van. Ez hajlamossá teheti őket arra, hogy ha valakiben csalódnak, azt nagyon rosszul viseljék, de ha megtalálják a megfelelő partnert, azt a valakit igazán képesek szeretni. Egyszerűen megérzik, hogy mire vágyik a párjuk.

Fotó: iStock.com/nd3000

Fotó: iStock.com/nd3000

Mérleg

A Mérlegek esetében minden kapcsolat az egyensúlyról szól – a jegy szülöttei tisztelik a partnerüket, kiegyensúlyozott kapcsolatot, harmonikus szeretetet adnak a párjuknak. És mindig figyelnek arra, hogy a szeretetüket kifejezzék akár szóval, akár tettel. Rajonganak a szépségért, a szép dolgokért – mindig megtalálják a legjobb éttermeket, a legszebb ajándékokat. Ettől pedig úgy érezheti a párjuk, mintha egy tündérmesében lenne.

Halak

A Halak jegy szülöttei képesek arra, hogy egy igazi romantikus álomvilágba repítsék a partnerüket. A valóságtól teljesen elrugaszkodva képesek eltervezni és akár meg is valósítani a romantikus elképzeléseiket, egy egyszerű vacsorát is hihetetlen élménnyé képesek varázsolni. A jegy szülötteinek különleges érzéke van ahhoz, hogy ne csak a romantikában, de a kapcsolatban is feloldják a határokat az álom és a valóság között.