Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint pénteken – november 9.

Végre itt a hétvége, ez pedig egyet jelent azzal, hogy a csillagjegyek végre megpihenhetnek. Egyesek igen tettrekészek, a többiek viszont nehéz időszakon mennek keresztül. A csillagok szerint azonban ez szerencsére nem tart sokáig, és mindenki nyugodt és kiegyensúlyozott hétvégét zárhat.

Kos

A Kosok a munkahét végére elfáradtak, és nem nagyon van kedvük semmihez, pedig ez rájuk abszolút nem jellemző. Valószínűleg valami más lapul a kedvetlenség mögött, amire a nap végére rá is fognak jönni.

Bika

A Bikák kaphatnak egy telefonhívást, aminek köszönhetően egész nap le se tudják törölni az arcukról a mosolyt. Ennek hála sokkal energikusabban és lelkesebben végzik el a napi feladataikat.

unsplash.com/Allef Vinicuis

unsplash.com/Allef Vinicuis

Ikrek

A hőmérséklet egyre csak csökken, amit az Ikrek igen nehezen viselnek. Úgy gondolják, az ő időszakuk a nyár és a meleg, ezért már most azt várják, hogy mikor lesz újra jó idő, amikor szabadtéri programokat szervezhetnek. Egy új ismerettségnek hála azonban hamar túlléphetnek az idő problémáján.

Rák

A hétvége hamarosan megérkezik, a Rákok pedig senkinél nem örülnek ennek jobban, hiszen nem vágynak másra, csak pihenésre. A hétvége alatt több meghívást is kaphatnak a szeretteiktől, ismerőseiktől, ám ők szinte mindenkit visszautasítanak, hogy önmagukra és a teljes pihenésre koncentráljanak.

Oroszlán

Az Oroszlánok előtt igen izgalmas időszak áll, amire már rettentő régóta vártak. Eközben ne feledkezzenek meg azokról az emberekről, akik végig mellettük álltak, és akik között lehet egy olyan személy is, aki többet jelent számukra, mint amit saját maguknak bevallanának.

Szűz

A Szüzek nehéz időszakon mennek keresztül, úgy érzik, egy hosszú korszak végleg lezárult az életükben. Bár az elengedés soha nem könnyű, de tudniuk kell, hogy ez az élet velejárója, és az idő minden sebet begyógyít.

Mérleg

A Mérlegek több nagyobb kihívás előtt állnak, ám ettől ők egyáltalán nem ijednek meg, hiszen tisztában vannak vele, hogy minden feladatot el fognak tudni végezni, ráadásul nem is akárhogy. Végre arra tudnak koncentrálni, amit igazán szeretnek, ez pedig még nagyobb motivációt ad nekik.

Skorpió

Mondhatjuk azt is, hogy végre elérkezett a Skorpiók ideje, hiszen már nagyon régóta nem éreztek magukban ennyi energiát és örömöt. Mivel a születésnapjuk is ebben az időszakban van, ezért külön pozitívum, hogy együtt lehetnek azokkal, akiket igazán szeretnek.

Nyilas

A Nyilasok szomorúnak érezhetik magukat a mai nap folyamán, és még az sem deríti őket fel, hogy lassan véget ér a munkahét. Ne aggódjanak, hiszen a szeretteiknek hála hamar sokkal jobb lesz a helyzet, és még a hétvégéjük is fantasztikusan alakulhat.

Bak

A Bakok rendkívül kiegyensúlyozottnak érzik magukat, hosszú idő után először. A hétvégének is nagyon örülnek, és már előre megtervezték, milyen programokat iktatnak be a szeretteikkel.

Vízöntő

A Vízöntők egy igazán jó nap elé nézhetnek, hiszen amibe csak belefognak, az sikerrel fog zárulni. Éppen ezért este óriási kedvük támad ahhoz, hogy végre picit kimozduljanak, és találkozzanak a rég nem látott ismerőseikkel.

Halak

A Halak rengeteg telefont kaphatnak a mai nap folyamán, amelyek mindegyike különböző munkalehetőségekkel kapcsolatos. Nem is fogják tudni hirtelen, hogy mit válasszanak, ám ebben szerencsére találnak egy segítő kezet.