Csillagok

Ennek a 3 csillagjegynek nehéz kimondani, hogy szeretlek, de attól még szívükből érzik

Egyeseknek könnyen megy, hogy kifejezzék, kimondják az érzéseiket, másoknak nehezebben – hajlamosak vagyunk ez utóbbi esetben azt hinni, hogy ők talán nem érzik, nem ugyanazt érzik, mint amit mi, vagy amit szerintünk kellene. Ilyen helyzet például egy párkapcsolatban az, hogy megtudjuk, szeret-e bennünket a másik. Pedig könnyen lehet, hogy egyszerűen csak arról van szó az esetükben, hogy nekik nehéz kimondani, hogy szeretlek, de attól még szívükből érezhetik azt.

Szűz

A jegy szülöttei hajlamosak mindent kielemezni, talán túlságosan is, emellett nagyon félénkek. Fontos számukra, hogy mérlegeljék a dolgok előnyét és hátrányát, hogy teljesen biztosak legyenek, mielőtt bármit is mondanak vagy tesznek. Vagyis hiába szerelmesek, addig nem tudják kimondani, hogy mit éreznek, amíg nem biztosak abban, hogy valóban így van. Ez igen frusztráló lehet a párjuk számára – fontos, hogy bírják türelemmel, ha mindenáron hallani szeretnék a vallomást.

Fotó: Pexels/ CCO License

Fotó: Pexels/CCO License

Bak

A Bakok szenvedélyesen törekszenek arra, hogy elérjék a céljaikat, ezért hajlandóak keményen dolgozni és sok mindenről lemondani. Valami ilyesmi jellemzi őket a szerelemben is. Mint mindent, a kapcsolatokat is nagyon komolyan veszik, és nem akarják kimondani csak úgy, hogy szeretlek, viszont ha végre megteszik, biztosak lehetünk abban, hogy valóban így is van. De előtte meg kell győződniük többek között arról, hogy a párjuk valóban az igazi-e és lehet-e vele hosszú távú terveket szőni.

Vízöntő

Hatalmas szívük van és nagyon szeretetteljesek a Vízöntők, akik készek elköteleződni – ha készen állnak rá. De szabad szellemük megnehezíti ebben a dolgukat, nemigen sietnek a megállapodással. Szeretik a függetlenséget (a kapcsolaton belül is). Mindez nem azt jelenti, hogy nem szeretnének elköteleződni, csak nekik talán tovább tart eljutni odáig, mint másoknak. Főleg a függetlenség miatti büszkeségük gátolja őket a szerelmi vallomásban, de előbb-utóbb hallhatjuk tőlük azt, hogy szeretlek.