Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint szerdán – november 7.

Kellemesen alakulhat a Bikák és a Bakok napja, az Oroszlánok és a Skorpiók azonban kissé bosszúsak lehetnek. Mutatjuk, kinek mit tartogat ez a szerda!

Kos

Építő kritikát hallhatnak ma valakitől, ami a Kosok viselkedésére vagy megjelenésére vonatkozhat. Gondolják át, mielőtt reagálnak erre.

Bika

Egy kellemes meglepetésben lehet részük ma a Bikáknak, ami szinte varázsütésre szebbé teheti az életüket. Készüljenek fel az irigy reakciókra!

Ikrek

Egy szórakoztató partner teheti örömtelivé az Ikrek jegy szülötteinek napját – a segítségével egy kicsit másképp láthatják ma a világot.

Rák

Változás jöhet a Rákok életébe, amire érdemes lehet nyitottnak lenniük. A megszokás monotonná és unalmassá teheti az életüket.

Fotó: IStock.com/DariaZu

Fotó: IStock.com/DariaZu

Oroszlán

Kissé kaotikusan alakulhat az Oroszlánok szerdája, és mintha egy kicsit bizonytalanabbnak is éreznék magukat, mint máskor.

Szűz

Szeretik a szabályokat és a fegyelmet a Szűz jegy szülöttei, ma különösen pozitívan alakulhat a napjuk ezek miatt a szabályok és a fegyelem miatt.

Mérleg

Eseménytelennek tűnhet a nap a Mérlegek számára. A nap végén azonban úgy érezhetik, hogy mégis eredményes és hatékony volt a mai nap.

Skorpió

Kissé riasztó híreket kaphatnak ma a Skorpiók, talán éppen egy családtaggal kapcsolatban. Próbálják megőrizni a nyugalmukat, akkor jobban érezhetik magukat.

Nyilas

Erősek és önbizalommal telik lehetnek a Nyilasok a mai nap, szuper pillanat lehet, hogy harcoljanak azért, amiben hisznek.

Bak

Kellemesen stabil lehet a mai nap a Bakok számára. Nem nehezíti meg a dolgukat nagyobb gond vagy probléma, ami örömet okozhat nekik.

Vízöntő

A kapcsolatokra koncentrálhatnak ma a Vízöntők, ugyanakkor foglalkozniuk kell egy dologgal, amit nem szabad halogatniuk.

Halak

Egész nap a pénzügyeikkel foglalkozhatnak a Halak jegy szülöttei. Tervezzék meg észszerűen a kiadásaikat, nehogy kellemetlen meglepetésben legyen részük.