Csillagok

Ez a 3 csillagjegy a hosszú távú kapcsolatok híve

Ők azok, akikben valószínűleg nem csalódunk, ha kapcsolatot kezdünk velük, vagy ha az a kapcsolat komolyabbra fordul. Ez a 3 csillagjegy ugyanis a hosszú távú kapcsolatok híve, akik nem riadnak meg az elköteleződés hallatán, sőt, lehet, hogy ők már sokkal hamarabb benne voltak, mint ahogy mi azt gondolnánk. Jó lenne tudni már az első randik alkalmával, hogy vajon mire számíthatunk, nos, úgy tűnik, hogy a születési dátumunk erről is árulkodhat.

Bika

A Bikák köztudottan nagyon türelmesek, melegszívűek és hűségesek, ezek a tulajdonságok pedig szinte tökéletes partnerré tehetik őket. Igaz, olykor igen makacsok, de felfoghatjuk ezt kitartásnak, ami szintén jellemző rájuk. Megbízhatóak és olyasvalakit keresnek maguk mellé, aki hasonlóan megbízható társ lehet a számukra.

Ha megtalálták ezt a valakit, kitartanak mellette és mindent megadnak a párjuknak.

Fotó: iStock.com/ballero

Fotó: iStock.com/ballero

Rák

A Rákok érzékenyek és érzelmesek és nem mellesleg családcentrikusak. Szeretetteljesek, jószívűek. Bizonytalanságuk főként abból adódik, hogy félnek, kijátsszák az érzelmeiket, kihasználják őket, ezért előfordulhat, hogy nehéz megszerezni a bizalmukat. Az erős, magabiztos személyiségű partnerek lehetnek a vonzóak a számukra. Ha megtalálják a párjukat, az biztos lehet benne, hogy meleg családi hátteret alakít ki a Rák jegyű párjuk.

Mérleg

A csillagjegyek „szociális pillangója”, a Mérleg is a hosszú távú kapcsolatok híve, még ha elsőre nem is gondolnánk róluk. Hiszen szeretnek társaságba járni, szórakozni – viszont fontos számukra az egyensúly és a harmónia, és ezt keresik a párjukban. Ha rátalálnak, mindent megtesznek, hogy megmaradjon a béke kettejük között. Az egyensúlyra való törekvésük miatt értékelik a kapcsolaton belüli egyenlőséget, ami tökéletes alapja lehet egy hosszú távú kapcsolatnak.