Csillagok

Ez az 5 legmegbízhatóbb csillagjegy mind közül

Vannak, akik mindig ragaszkodnak ahhoz, hogy megtartsák az ígéreteiket, és az őszinteség mindennél előbbre való számukra. Lássuk, mely csillagjegyek tettei illenek leginkább a szavaikhoz.

Vannak emberek, akikről tudjuk, hogy minden körülmények között számíthatunk rájuk, és amit mondanak, azt meg is teszik. Lássuk, hogy csillagjegyekre lebontva kik is ők.

Kos

A Kosok életébe egyszerűen nem fér bele a mellébeszélés és a talajtalan álmodozás. Amit kitalálnak, meg is teszik, és sosem beszélnek a levegőbe. Ha egy Kos a barátunk vagy a párunk, biztosak lehetünk benne, hogy adhatunk a szavára, és nem fog minket cserben hagyni.

Bika

A Bikák, mint a zodiákus legföldeltebb állatai, akkor érzik magukat a legjobban, ha az életük egyszerű és kézzelfogható. Nem sokat hezitálnak, hogyha valamit a fejükbe vesznek, akkor hamarosan meg is valósítják azt. Őszintén és nyíltan kommunikálnak, és biztosak lehetünk benne, hogy mindig azt mondják, amit gondolnak.

unsplash.com/Priscilla Du Preez

unsplash.com/Priscilla Du Preez

Rák

A Rákok szeretnek a valóság talaján maradni, emellett nagyon együttéreznek másokkal, ezért sosem tesznek elhamarkodott ígéreteket. Szeretik megvalósítani kreatív elképzeléseiket, és szeretik, ha cselekedeik által jó érzések keletkeznek bennük és másokban is.

Skorpió

A Skorpiók szeretik ugyan hatásosan tálalni mondandójukat, de mindig biztosak lehetünk benne, hogy amiről beszélnek, azt komolyan is gondolják. A Skorpiók számára a tettek beszélnek, és ezt érvényesnek tartják magukra, valamint mindazokra, akikkel kapcsolatban vannak.

Nyilas

A Nyilasok természetükből adódóan egyenesek és céltudatosak, minden sallangot mellőzve, kertelés nélkül mondják el, ami bennük van, szívesen beszélnek terveikről, és céljaik megvalósításában nem ismernek akadályt.