Csillagok

Így oldhatjuk fel az érzelmi blokkjainkat a horoszkóp szerint

Mindenkinek van olyan terület az életében, illetve olyan tulajdonság, amely akadályozza a boldogságát és az önmegvalósítását. Ha ismerjük ezeket az elakadásokat, sokkal könnyebben fel is tudjuk oldani őket. Lássuk, hogyan.

Kos

A Kosokat az akadályozza a leginkább, hogy nehezen fogadják el, ha a dolgok másképp alakulnak, mint tervezték. Érdemes gyakorolniuk, hogy lássák az aktuális események jó oldalát.

Bika

A Bikákat gyakran az akadályozza, hogy nem mernek igazán nagyot álmodni. Érdemes néha csak úgy eljátszaniuk a gondolattal, mi lenne, ha.., és szabadon engedni a fantáziájukat.

Ikrek

Az Ikrekkel gyakran előfordul, hogy túlságosan vágyakoznak egy ideális helyzet iránt, miközben nem veszik észre az előttük álló lehetőségeket. Járjanak nyitott szemmel, és legyenek fogékonyak az újra.

Rák

A Rákok hajlamosak lehetnek takarítással és egyéb házi munkával elterelni a figyelmüket a problémákról. Érdemes azonban más stratégiát választaniuk, és felvállalniuk az érzéseiket.

unsplash.com/Upstate New York

Fotó: unsplash.com/Upstate New York

Oroszlán

Az Oroszlánok gyakran túlságosan is függhetnek mások véleményétől, és attól, hogy milyen benyomást keltenek. Hallgassanak a szívük hangjára és az alapján cselekedjenek.

Szűz

A Szüzek talán túlságosan is elmerülhetnek a napi rutinban, és úgy érezhetik, nem tudnak kiteljesedni. Szánjanak időt a kreatív tevékenységekre és mozgassák meg a fantáziájukat.

Mérleg

A Mérlegek hajlamosak lehetnek arra, hogy túlságosan a múltban éljenek, és túlhaladott dolgokhoz ragaszkodjanak. Ehelyett inkább próbáljanak ki újdonságokat, lépjenek ki a komfortzónájukból.

Skorpió

A Skorpiók gyakran érezhetik úgy, hogy nem elég, amit tesznek, pedig nem a munka mennyiségét kell emelniük, hanem másképp dolgozniuk. Ne csak fejből, hanem szívből is tegyék a feladataikat.

Nyilas

A Nyilasok hajlamosak lehetnek bent ragadni a mókuskerékben, és nem veszik észre, hogy ugyanazt a kört futják. Időnként álljanak meg, és nézzék meg, jó irányba tartanak-e.

Bak

A Bakok túlságosan hajlamosak lehetnek arra, hogy másokhoz hasonlítsák magukat és a perfekcionizmus csapdájába essenek. Érdemes lazítaniuk az elvárásaikon, hiszen senki sem tökéletes.

Vízöntő

A Vízöntők hajlamosak lehetnek arra, hogy a könnyebb utat válasszák, így azonban nem sikerül megvalósítaniuk innovatív elképzeléseiket. Legyenek következetesek és gyakorolják kicsit a munkafegyelmet.

Halak

A Halak túlzottan is elfeledkezhetnek a saját igényeikről, miközben másoknak próbálnak megfelelni. Gyakorolják, hogyan tudják meghúzni a határaikat és kiállni a érdekeikért.