Csillagok

E négy csillagjegy mellett mindig fontosnak érezhetjük magunkat

Vannak önzetlen és kevésbé önzetlen csillagjegyek. Ki jobban, ki kevésbé figyel másokra, de a következő jegyek társaságában biztos, hogy jól érezzük magunkat, és úgy érezhetjük, fontosak vagyunk.

Ezek a csillagjegyek mindent megtesznek, hogy mások jól érezzék magukat a társaságukban, és ebben nem érdekek, hanem őszinte szándék vezérli őket. Még a kellemetlen igazságot is képesek finoman közölni, mert nehezen viselik, ha megbántanak másokat.

Halak

A Halak kedvesek, önzetlenek, és mindig készek arra, hogy segítsenek másoknak. Jó hallgatók, és számítanak nekik mások érzései, mert úgy érzik, valójában mindenki összetartozik. Épp ezért tesznek sok mindent azért, hogy mások életét megkönnyítsék. Hajlandóak tanulni és tudásukat arra használni, hogy jobb emberré váljanak.

unsplash.com/Allef Vinicuis

Fotó: unsplash.com/Allef Vinicuis

Bika

A Bikák sosem ítélnek másokról, elvük az élni és élni hagyni filozófiája. Mindig barátságosak, és mindig van egy kedves szavuk azokhoz, akikkel találkoznak. Nagyon türelmesek és együttérzőek, tudják, hogy mindannyiunknak megvannak a saját harcaink és gyengeségeink, ugyanakkor mindannyian különlegesek és egyediek vagyunk.

Rák

A Rákok a gondoskodás igazi szakértői. Ha egy Rákhoz megyünk vendégségbe, biztosak lehetünk benne, hogy a kedvenc ételünket kapjuk, és hogy mindent megtesznek a kényelmünkért. A Rákok tele vannak tisztelettel, melegséggel, figyelmesek és segítőkészek. Egy szent türelmével rendelkeznek, és sosem próbálnak meg másokat olyasmire kényszeríteni, amit nem akarnak.

Mérleg

Egy Mérleg mindig tudja, hogyan fogalmazza meg mondandóját, és hogy hogyan vidíthatja fel az embereket, hogyan teheti szebbé a napjukat. A Mérlegek szívesen támogatnak másokat, és mindig figyelembe veszik mások szempontjait is. Együttműködőek, és nem próbálnak mások háta mögött összeesküvéseket szőni. Nem akarnak mások kárára nyerni, de így is gyakran sikerre viszik a terveiket.