Csillagok

Ez az 5 csillagjegy sokszor úgy érezheti, nem ismeri igazán önmagát

Az önismeret mindannyiunk számára fontos – meg kell tudnunk, hogy kik vagyunk, milyen pozitív és negatív tulajdonságaink vannak, mire vagyunk képesek és mi az, ami már a saját határainkon túl van. Önmagunk megismerése az egyik legizgalmasabb utazás, a tapasztalatok és a szakemberek szerint azonban ez nem mindenkinek megy könnyen.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülötteire sokszor mondják, hogy kétfélék, de akár sokféle viselkedés is jellemző lehet rájuk, ezért gyakran előfordulhat velük, hogy nem is tudják, kik ők valójában. A jel kettőssége miatt nemcsak mások, de ők maguk is nehezen értik önmagukat vagy az egyes reakcióikat.

Fotó: iStock.com/XiXinXing

Fotó: iStock.com/XiXinXing

Szűz

Mivel a Szűz jegyűek bármit is csinálnak, bármibe is fognak, annak a legapróbb részletére is kíváncsiak, az önismereti kérdések esetében is a legkisebb részletbe menően tudni szeretnének mindent. Ez azonban megakadályozza őket abban, hogy megállapítsák, kik ők, milyenek is ők valójában. Mindig kételkednek, sosem elégedettek a tökéletlenséggel.

Mérleg

A Mérlegek hajlamosak elveszni a személyes kapcsolatok rengetegében. A társaság fontos szerepet játszik az életükben, mások személyiségét, tulajdonságait hajlamosak saját magukra vonatkoztatni, azzal önmagukat azonosítani. Minden helyzetben mérlegelik az előnyöket és a hátrányokat, ezért is nehezebben találják ki, mit akarnak, milyenek is szeretnének lenni.

Skorpió

Az egyik leggyakrabban félreértett jegy a Skorpió, de ők maguk is gyakran küzdenek azzal, hogy megértsék önmaguk helyét a világban. Sokszor érezhetik úgy, mintha nem tartoznának sehová, ami szenvedélyes viselkedésüknek is betudható. Mindig gondolkoznak, hajlamosak mindent túlgondolni. A bonyolult érzelmi világukat kellene rendbe tenniük.

Halak

A Halak az a jegy, amelyik a legtöbb időt tölti a saját fantáziavilágában, álmodozva. Ez az álomvilág pedig összezavarhatja őket abban, hogy megismerjék saját magukat, a valódi énjüket amellett, hogy milyenek szeretnének lenni, milyennek képzelik el magukat, amikor álmodoznak, tervezgetnek, elképzelnek valamilyen életet és személyiséget önmaguknak.