Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint a jövő héten – 2018. október 22. – október 28.

A Rákoknak fájhat a fejük, mert több pénzt költöttek, mint szerettek volna, de a Mérlegek nagy boldogság elé néznek.

Kos

A hét kulcsszava az egyensúly: a munka és a magánélet, a siker és a pihenés, az önzés és az adakozás között. Nem egyszerű megtalálni az arany középutat, de a héten sikerülni fog.

Bika

Itt az ideje meglátogatni az orvost a szokásos felülvizsgálatokkal kapcsolatban. Nem biztos, hogy rögtön találnak is valamit, de fontos, hogy a héten jobban figyeljen fizikai jólétére.

Ikrek

Olyan ember férkőzhet a bizalmába, akinek nem feltétlenül tisztességesek a szándékai. Egy kis gyanakvás nem árt, főleg akkor, ha túl szép az, amit be szeretnének adni nekünk. Persze nem lehetünk bizalmatlanok mindenkivel, nem is kell, de a naivitás visszaüthet.

Rák

Jobban is ügyelhetne a pénzügyeire, mert a költekezés megbosszulja magát. Csak azt vásárolja meg, amire valóan szüksége van. Az élet többi területén szép napokra, meghitt órákra, romantikus találkozásra számíthat.

Fotó: iStock.com/ASashka

Fotó: iStock.com/ASashka

Oroszlán

Feldobott lesz egész héten, az új kihívások csak még több energiát adnak, szinte szárnyal. Magánéletében a hét közepén számíthat konfliktusra, de ha odafigyel a másik igényeire, és megpróbálja megérteni őt, ez is könnyen elsimul.

Szűz

Inkább vállaljon kevesebb feladatot magára, de azt végezze el jól! Ha ambíciói megvannak, de egyszerűen nincs több ideje, amit munkára fordíthatna, néhány feladattól meg kéne válnia. A hét közepén kellemes meglepetés érheti, és szerencséje is végigkíséri.

Mérleg

Szenvedhet a héten a hidegfrontoktól, és lelkileg is nehezen viselheti a hideget, az őszt, a napfény és a szabadtéri tevékenységek hiányát. Sportolni azonban bent is lehet, kirándulni szintén. Ha továbbra is nagyon rosszul érezzük magunkat, szervezzünk a héten minikirándulást valami napfényes helyre, tervünket siker koronázhatja!

Skorpió

Elromlott barátságot vagy szerelmet javítgathat a héten, esetleg családi gondot orvosol. Legyen nagyon körültekintő, mert érzékeny témáról van szó, és nagy a sértődés esélye. Inkább tervezzen, gondolkozzon többet a nagy beszélgetés előtt, és próbáljon megnyugodni.

Nyilas

Még szerencse, hogy sok van belőle, mert a héten szüksége lesz az eszére. Olyan kihívás előtt találhatja magát, amit csak ön tud megoldani, cserébe viszont megbecsülése is nő, és talán egy új hódoló is várja csütörtökön.

Bak

Nagyot kockáztat a héten, de szerencséje lesz, amit tájékozottságának és beleérző képességének köszönhet. Családi életében pozitív változások történnek, ami eddig nagyon nyomasztotta, terhelte, megszűnik.

Vízöntő

Féltékenység keserítheti a hetét, kolléganőjére lehet irigy, esetleg a zöld szemű szörny üti fel a fejét kapcsolatában. Fontos, hogy higgadt maradjon, és mérlegelje az objektív körülményeket is – nem mindenki hazudik, aki gyanúsnak tűnik.

Halak

Pihentető hét áll előtte, bár lesznek elvégzendő feladatok, de az elégedettség és a siker jó érzésekkel tölti el. Szórakozásban nem lesz hiány, új barátságok szövődnek, ám szerelmi ügyekben legyen körültekintőbb!