Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint szerdán – október 17.

Az Ikrek jegy szülötteinek igen feszülten telhet a mai napjuk, az Oroszlánok pedig az otthonuk szépítgetésével foglalkozhatnak. Hogy kire mi vár ma, az kiderül a napi horoszkópunkból.

Kos

Csalódás érheti ma a Kosokat, de ne engedjék át magukat ennek a hangulatnak. Legyenek türelmesek és kitartóak, nehogy a munka rovására menjen a kellemetlen érzés.

Bika

A barátok számbavételével foglalkozhatnak ma a Bikák – olyan barátok, ismerősök férkőzhetnek a gondolataikba, akikre már régen nem gondoltak. Ha úgy érzik, vegyék fel velük a kapcsolatot.

Ikrek

Úgy tűnik, bármi is történik ma az Ikrek jegy szülötteivel, az mind csak bosszantja és idegesíti őket. Próbálják meg csökkenteni az életükben a feszültséget, este kapcsolódjanak ki.

Rák

Társadalmi életet élhetnek ma a Rákok. A magánéletük mostanában sikeresnek mondható, jó híreket kaphatnak egy családtag felől. Csak az a fránya bürokrácia ne lenne!

Fotó: iStock.com/zhudifeng

Fotó: iStock.com/zhudifeng

Oroszlán

A személyes területük átalakításával foglalkozhatnak ma az Oroszlánok – talán éppen itt volt az ideje, hogy egy kicsit megváltoztassák a nappali vagy a hálószoba arculatát.

Szűz

Ha van rá mód, kövessék az ösztöneiket a Szűz jegy szülöttei ezen a szerdán. Délután törekedjenek arra, hogy feldolgozzák, csökkentsék az életükben jelen lévő stresszt.

Mérleg

Mindennapi, apró-cseprő nehézségek tehetik bosszússá a Mérlegeket ma. Különösen akkor feszélyezhetik őket, amikor egyedül vannak. Keressék a társaságot – olyasvalakiét, akit kedvelnek.

Skorpió

Egy új ember tűnhet fel a Skorpiók életében. Mutassák meg neki a legjobb oldalukat, és legyenek udvariasak. Lehet, hogy az új ismeretség révén önmagukról is megtudhatnak valami újat.

Nyilas

Egy társadalmi eseményen való részvétel miatt lehetnek izgatottak ma a Nyilasok. Idegesek, feszültek lehetnek – talán attól tartanak, hogy olyasvalakivel találkoznak, akivel nem szeretnének.

Bak

Térjenek vissza a valóságba, kedves Bakok, az álmodozás túlságosan is elvonhatja a figyelmüket a munkájukról és a fontos feladataikról. Ettől persze még nem kell lemondaniuk a szerelemről.

Vízöntő

Kövessék nyugodtan az ösztöneiket a Vízöntők ezen a szerdán, ez talán segíthet megszabadulniuk a zűrzavartól és káosztól. Egy ismerős révén szuper ötleteik támadhatnak.

Halak

Úgy tűnik, mintha minden csillag azért ragyogna ma, hogy a Halak jegy szülötteinek szép napjuk legyen. Élvezzék ezt a kedvező együttállást, nevessenek és kiránduljanak sokat.