Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint a héten – október 15–21.

A Kosoknak még a szokásosnál is több energiájuk lehet, a Mérlegek végre megvalósíthatják a különleges ötleteiket. Hogy melyik csillagjegy mire számíthat a következő napokban, az kiderül a heti horoszkópunkból.

Kos

Igencsak sikeres hét előtt állhatnak a Kosok. Tele vannak energiával, talán még a szokásosnál is jobban. Mindezt az erőt nemcsak a munkahelyükön tudják kamatoztani, de a magánéletükre is bőven marad belőle. Sőt a sportban is kiemelkedő teljesítményt nyújthatnak.

Bika

Fontos, hogy törődjünk a szeretteinkkel, barátainkkal, de nem szabad megfeledkeznünk a saját igényeinkről, szükségleteinkről. Ne essenek ebbe a hibába a Bikák, amire ezen a héten nagy esély lehet. Figyeljenek oda önmagukra is, ne csak másokra.

Ikrek

Próbálják meg a héten egy kicsit fejleszteni az empátiájukat és megértésüket mások irányába az Ikrek jegy szülöttei, mert mostanában mintha kicsit önzőbbek lennének a kelleténél. Lehet, hogy ezzel vívták ki mások ellenszenvét? Segítsenek, legyenek kedvesek – megéri!

Rák

Próbáljanak a héten rugalmasabbak, nyitottabbak lenni az új dolgokra, új ötletekre a Rákok. Lehet, hogy túl sok a teendő és a probléma, de megfelelő hozzáállással elejét vehetik a bajnak, és mások is példát vehetnek talpraesettségükből és kiegyensúlyozottságukból.

Fotó: iStock.com/Prochkailo

Fotó: iStock.com/Prochkailo

Oroszlán

Az emberek nem gondolatolvasók – az Oroszlánok azonban hajlamosak ezt elfelejteni. Bármit is szeretnének, mondják el másoknak, beszéljék meg az ötleteket, feladatokat, esetleg problémákat. Egy szórakoztató program keretein belül lehet, hogy még egyszerűbb lenne mindez.

Szűz

Az emberi kapcsolatok változnak, sajnos néha el kell engednünk egyeseket az életünkből – ez a Szűz jegy szülötteinek olykor igen nehezen megy. Talán érdemes lenne önmagukra fókuszálni, pihenjenek egy nagyot, esetleg vegyenek ki néhány napot, hogy feltöltődjenek.

Mérleg

Esélyt kaphatnak a héten a Mérlegek arra, hogy végre megvalósíthassák a különleges ötleteiket. Azt azonban érdemes lehet észben tartaniuk, hogy Róma sem egy nap alatt épült fel, vagyis legyenek türelmesek és kitartóak, hogy a fáradozásaik meghozzák a várt eredményeket.

Skorpió

Eseménytelennek tűnik a Skorpiók jövő hete, ami nem feltétlenül probléma – így lehetőségük lehet arra, hogy végiggondolják, hol tartanak az életben, a munkában és a magánéletben. Tűzzenek ki új célokat a közeli és távoli jövőre, és tervezzék meg az első lépéseket.

Nyilas

Egyre több energiájuk lesz a Nyilasoknak, amit felhasználhatnak arra, hogy helyrehozzák azokat a feladatokat, amiket eddig nem sikerült megoldani. Törekedjenek az egyensúlyra a munka és a magánélet területén, és fordítsanak nagyobb figyelmet a szeretteikre.

Bak

A Bakok hajlamosak megfeledkezni a kompromisszumos megoldásokról, pedig ezen a héten szükségük lehet erre a megoldásra. Ha engednek másoknak, az nem a gyengeség jele, még így is sikeresen fejezhetnek be egy-egy projektet. Inkább kerüljék a vitákat, nézeteltéréseket.

Vízöntő

Próbálják meg együttérzően kezelni a generációs különbségeket a Vízöntők a héten. Lehet, hogy érdemes lenne valami új dologba fogniuk mind a munkahelyükön, mind a magánéletükben. És ne hagyják figyelmen kívül a pénzügyeiket sem – költsenek óvatosan.

Halak

A túlzott lelkesedés veszélyes lehet még akkor is, ha a Halak jegy szülöttei úgy érzik, most tényleg valami jó dolog történhet az életükben. Próbáljanak inkább megnyugodni, és ne vágjanak bele semmibe alapos megfontolás nélkül.