Csillagok

Ez a 4 csillagjegy született győztes, bármibe fognak, azt sikerre viszik

Legalábbis nagy esély van rá, hogy sikerül elérniük a kitűzött céljaikat. Ha akadályba ütköznek, mindent megtesznek, hogy leküzdjék azt. Ha probléma merül fel, a legjobb tudásuk és lehetőségeik szerint megoldják. Nem ijednek meg a nehézségektől, követik az elképzeléseiket, a terveiket, a vágyaikat. Ez a 4 csillagjegy született győztes, bármibe fognak, azt szinte biztos, hogy sikerre viszik.

Kos

A Kosok mindig tudják, hogy mit akarnak, és hogyan lehet oda eljutni. Elszántak és szorgalmasak. Ahhoz, hogy elérjék a céljaikat, nem félnek harcolni sem bármivel, és ha kell, bárkivel. Szeretik a versenyhelyzeteket, igyekeznek mindig a legjobb tudásuk szerint cselekedni, legyen szó munkáról vagy magánéletről. A saját kezükbe veszik a sorsukat.

Fotó: iStock.com/Bojan89

Fotó: iStock.com/Bojan89

Oroszlán

Ha valakik, akkor az Oroszlánok tényleg született győztesek. Nem ismerik azt a választ, hogy „nem”. Hisznek önmagukban, és hogy amit csinálnak, az a legjobb. Soha nem adják fel, még akkor sem, ha mások szerint kilátástalan a helyzet. Harcolnak, mert hisznek a céljuk értelmében és fontosságában. Született vezetők.

Mérleg

A Mérlegekről azt mondják, hogy igazi „szociális pillangók”, vagyis szívesen ismerkednek, építenek kapcsolatokat. Mindenkiben találnak legalább egy olyan pozitív vonást, ami miatt fontosnak, érdekesnek tartják. A pozitív hozzállásukkal pedig a lehető legjobbat hozzák ki a másik emberből. Kitartóak, nem adják fel, amíg el nem érik a céljukat. A legkisebb részletre is odafigyelnek, hogy tökéletes munkát végezhessenek.

Vízöntő

A Vízöntők inkább magányos típusok: szeretnek egyedül dolgozni. És talán ők az egyetlenek, akik hisznek abban, amit csinálnak. Tudják, hogy kiváló munkát akarnak végezni, és hogy csak önmagukra számíthatnak ebben. Újító gondolkodásúak és tele vannak kreativitással. Ötleteiket felhasználva próbálnak a legjobbak lenni a területükön – kitűnő eredményeik igazolják őket.