Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint csütörtökön – október 11.

A legtöbb jegy életében a társaságnak jut fontos szerep, új ismeretségek és barátságok köttethetnek, új lehetőségek kínálkoznak látókörünk szélesítésére. Lássuk, mit tartogatnak számunkra a csillagok ezen a napon.

Kos

A Kosok számára ma kedvező alkalom nyílik, hogy új alapokra helyezzék kapcsolatukat vagy pénzügyeiket. Lehet, hogy világmegváltó ötletük támad.

Bika

A Bikák számára a párkapcsolat kerülhet ma előtérbe, a párban élők utazási lehetőséghez juthatnak, az egyedülállók talán külföldi romantikus partnerre találnak.

Ikrek

Az Ikrek ma az egészséges életmódért tehetnek sokat, érdemes kipróbálniuk egy újfajta testmozgást vagy egy új receptet.

Rák

A Rákokat kísértheti a múlt, de ne engedjék, hogy újra visszarántsa őket egy drámai helyzet, zárják le, amit szükséges, és tekintsenek optimistán a jövőbe.

unsplash.com/Soroush Karimi

unsplash.com/Soroush Karimi

Oroszlán

Az Oroszlánoknak ma kedvük támadhat, hogy megosszák otthonuk meleg, barátságos hangulatát a barátaikkal. Szervezzenek összejövetelt, baráti vacsorát.

Szűz

A Szüzeknek muszáj kompromisszumot találniuk az együttműködés érdekében. Nézzék meg, hol tudnak engedni az igényeikből és szigorú feltételeikből.

Mérleg

A Mérlegek ma szakmai téren és vágyaik teljesítésének irányába tehetnek lépéseket. Legyenek nyitottak a lehetőségekre, és nyújtsák ki a kezüket azért, amit szeretnének elérni.

Skorpió

A Skorpióknak ma érdemes kikérniük a barátaik véleményét, ha szeretnének előrelépni egy fontos dologban. Nem árt, ha nyitottak az esetleges változtatásokra.

Nyilas

A Nyilasok ma ne titkolják valódi érzéseiket – legalábbis maguk elől. Ma lehetőségük van arra, hogy igazán mélyre ássanak a lelkükben. Becsüljék meg a saját igazságukat.

Bak

A Bakoknak ma érdemes nyitottnak lenniük arra, hogy új embereket ismerjenek meg, bővítsék szakmai kapcsolataikat, és minél szélesebb körben elterjesszék ötleteiket.

Vízöntő

A Vízöntők számára kedvezőek a bolygóállások, hogy kamatoztassák vezetői képességeiket, illetve hogy szakmai téren előrelépjenek. Higgyenek kreatív ötleteiknek.

Halak

A Halak jelszava ma a felfedezés és kísérletezés. Próbáljanak ki valami újat, még ha valami apróságot is, és hagyjanak egy kis időt a kreativitásuk kifejezésére.