Csillagok

Ehhez a 4 csillagjegyhez vonzódnak a leginkább a nők

Az asztrológia segítségével egy kicsit jobban megismerhetjük a körülöttünk élők személyiségét, legyen szó például a karrierhez, a párkapcsolathoz, a pénzhez vagy a családhoz fűződő viszonyukról. Ahogyan az egyes személyek bizonyos jellemzőit, tulajdonságait is meghatározhatja, hogy az év melyik napján születtek. Vannak, akik inkább álmodozók, mások maximalista munkamániások – a horoszkóp egy kis segítséget nyújthat abban, hogy megtaláljuk a számunkra ideális partnert. Állítólag ehhez a 4 csillagjegyhez vonzódnak a leginkább a nők – ami persze korántsem jelenti azt, hogy mindenki számára ők az ideális társak, hiszen az is fontos, hogy két ember tudjon együtt élni boldogan, szeretetben.

Ikrek

Azt mondják, hogy az Ikrek jegyű férfiaknak nem kell sok mindent tenniük azért, hogy felhívják egy nő figyelmét. Bájos személyiségük már eleve sokat tesz ennek érdekében. Általában kedvesek és romantikus természetűek, ami még plusz jó pont a hölgyek körében. Az Ikrek jegyű férfiak nagyon érzelmesek, képesek megérteni a nők érzelmeit.

Fotó: iStock.com/VasylDolmatov

Fotó: iStock.com/VasylDolmatov

Oroszlán

Szenvedélyesek és romantikusak az Oroszlán jegyben született férfiak. Hajlamosak nyíltan flörtölni a nőkkel, amit ők egyáltalán nem bánnak, sőt! Kevesen tudják az Oroszlán férfiakról, hogy nagyon érzékenyek. Kedvesek és barátságosak, segítőkészek és odaadóak – mindezt a nők nagyra értékelik bennük. Egy pillanat alatt képesek elcsavarni a kiszemelt nő fejét.

Mérleg

Meglehetősen furcsa személyiséggel rendelkeznek a Mérleg férfiak, ami egyszerűen vonzó a nők körében. Teljesen eltérő a stílusuk, mint bárkinek a csillagjegyek között. A szerelem nagyon mély érzés a számukra, de ahhoz, hogy a szeretet és az elköteleződés közötti egyensúlyt fenntartsák, sok-sok lépést és próbatételt kell kiállnia annak a nőnek, aki végül szeretné elnyerni a Mérleg férfi szívét. Félénkek és sokszor visszahúzódóak, de mellettük igazi nőnek érezheti magát mindenki.

Bak

A Bak férfiakról azt mondják, hogy igen vonzó külsővel rendelkeznek, ami miatt egy pillanat alatt kiszúrhatja magának minden nő őket a társaságban. Saját stílusuk van, ami az öltözködésükben és a beszédjükben is megmutatkozik – a nők pedig rövid idő alatt megadhatják magukat ennek a vonzerőnek. Kedvesek, okosak és aktívak.