Csillagok

Ez a 3 csillagjegy jól kijön a saját csillagjegyével

Olyannyira, hogy akár a párkapcsolat is jól működhet, ha ezek a csillagjegyek olyasvalakivel randevúznak, akinek ugyanaz a csillagjegye. Mert bár szokták azt mondani, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de olykor éppen a hasonlóság az, ami összetart egy kapcsolatot. Sőt! Állítólag ez a 3 csillagjegy jól kijön a saját csillagjegyével – persze ez nem zárja ki, hogy mások is jól meglegyenek egymás mellett, de őket valamiért érdemes kiemelni.

Bika a Bikával

A Bikák köztudottan szeretik a biztonságot és a kényelmet, ez viszont könnyen más jegyek szülötteinek agyára mehet. Vagyis fontos, hogy olyan párt találjanak maguknak, akinek nem baj, ha együtt lustálkodhatnak, együtt élvezhetik az élet örömeit. Ezáltal tökéletes harmónia alakulhat ki két Bika jegyű személy között. Ha egyszer megtalálják a mindkettejük számára ideális célt, akkor jól működhetnek együtt.

Fotó:Freepik/nensuria

Fotó:Freepik/nensuria

Oroszlán az Oroszlánnal

Meglepő lehet egy Oroszlán-Oroszlán páros, merthogy úgy tudni, a jegy szülöttei imádnak a társaság középpontjában lenni, szeretik, ha rájuk figyelnek. Ez a páros akkor a leginkább működőképes, ha mindketten elég erős akaratúak, és ha nem ugyanazon a területen akarnak uralkodni. Például ha az egyik félnek fontos a pénzügyi tervezés és szervezés, a másiknak meg mondjuk az otthonteremtés vagy a szabadidő, és ezeken a különböző területeken kiélhetik az irányításra való hajlamukat, működőképes lehet a kapcsolat.

Mérleg a Mérleggel

A Mérlegek a harmóniára és az egyensúlyra vágynak, megfűszerezve pezsgő társasági élettel. És ha jobban belegondolunk, két Mérleg harmóniára való törekvése valószínűleg egyensúlyhoz vezet. A jegy szülöttei jók a kapcsolatok kialakításában és azok ápolásában, megtartásában, vagyis ha probléma adódik, igyekeznek orvosolni a helyzetet. Ha két Mérleg úgy dönt, hogy azt szeretnék, működjön a kapcsolatuk, akkor mindent megtesznek azért, hogy egyensúlyt teremtsenek a közös életükben.