Csillagok

Harmónia és egyensúly: ilyen hatással lehet az egyes csillagjegyekre a Mérleg hava

Igazi őszi idővel köszöntött be a Mérleg hava. Ez nemcsak azoknak az életébe hozhat változásokat, akik ebben az időszakban születtek, de mindenkire másképp hathat a csillagok állása a következő négy hétben. A jegy szülöttei a harmóniára és az egyensúlyra törekszenek, emellett kedvelik a társaságot és a művészeteket. Mutatjuk, mit jelent ez általában: ilyen hatással lehet az egyes csillagjegyekre a Mérleg hava.

Mérleg

Boldog születésnapot kívánunk a Mérlegeknek. Ez az időszak kedvező a jegy szülöttei számára, megújulásra és hatalmas energiára számíthatnak a következő hetekben.

Skorpió

Közeledik a Skorpiók hava, ezért nem árt egy kicsit pihenni, feltöltődni előtte a számukra. Visszanyerhetik a belső egyensúlyukat.

Nyilas

Kedvező lehet ez az időszak arra, hogy a Nyilasok több időt töltsenek a barátaik, szeretteik körében, esetleg új ismeretségeket kössenek.

Bak

A Mérleg szociális ereje hathat a Bakokra, akik mostanában talán sokkal jobb ötletnek tartják a csapatmunkát és a közös ötletelést, mint eddig bármikor.

Fotó: iStock.com/Halfpoint

Fotó: iStock.com/Halfpoint

Vízöntő

Meglehetősen vidám és kalandozó kedvükben lehetnek a Vízöntők, amit meglepő könnyedséggel tesznek – ez mind a Mérleg érdeme, használják ki!

Halak

Érzelmileg egy igencsak intenzív időszak következhet a Halak jegy szülötteinek életében. Egyre többet gondolhatnak mostanában az elköteleződésre, bizalomra.

Kos

A Kosok számára is inkább a kapcsolatok kerülnek előtérbe ebben az időszakban, a kompromisszum azonban még mindig nehezükre eshet.

Bika

A Mérleg hava az egyensúlyról szólhat a Bikák számára, ami náluk egyet jelent a szervezkedéssel és rendezkedéssel a következő hetekre, hónapokra.

Ikrek

Izgalmas időszaknak nézhetnek elébe az Ikrek jegy szülöttei. Főleg a kreativitás területén számíthatnak új energiákra és szuper ötletekre.

Rák

Az otthon és a család területén számíthatnak pozitív változásokra a Rákok – közelebb kerülhetnek egymáshoz, kellemes élményekben lehet részük.

Oroszlán

Ez az időszak a kommunikációról szólhat az Oroszlánok számára – rengeteg mondanivalójuk közepette ne feledkezzenek meg a másik félről és a kompromisszumokról.

Szűz

A csillagok változása pénzügyi változásokat hozhat a Szűz jegy szülötteinek – főleg az anyagi biztonság és az ebből következő önbizalom területén.