Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint a jövő héten – szeptember 24–30.

Nyugodt hétnek nézünk elébe, a pozitív energiák uralkodhatnak a mindennapjainkon. De nem lenne igazi a Mérleg hava, ha ne törekedne az egyensúlyra, vagyis némi óvatosság és figyelem sosem árt. Hogy mit jelent ez az egyes csillagjegyekre nézve, az kiderül a heti horoszkópunkból.

Kos

Szórakozással és sok játékkal telhet a Kosok most következő hete. Nem árt, ha spórolnak az energiájukkal, mert szükségük lehet a koncentrációjukra is. Ha lehet, inkább ne kísértsék a szerencséjüket.

Bika

Eljött az idő, hogy szebbé varázsolják a környezetüket a Bikák. Kisebb pénzügyi problémájuk lehet, érdemes lenne elkerülni a nagyobb kiadásokat. Sok romantika és baráti beszélgetés várhat rájuk.

Ikrek

Problémájuk adódhat az Ikrek jegy szülötteinek a közlekedéssel és a kommunikációval – pedig ez utóbbi az egyik legerősebb képességük. Mindenesetre legyenek körültekintőek, ha utazni készülnek!

Rák

Jó alkalom nyílhat a héten arra, hogy a Rákok belevágjanak a jövő szervezésébe, tervezésébe. Meglehetősen komolyan veszik az életüket. Fontolják meg jól a döntéseiket, érdemes lehet későbbre halasztani, ha most nem megy.

Fotó: iStock.com/Popartic

Fotó: iStock.com/Popartic

Oroszlán

Az általában megszokottnál is többet beszélhetnek az Oroszlánok ezen a héten. Legyenek tekintettel másokra is, és hagyják, hogy a partnerük is elmondja a véleményét, kifejtse a gondolatait.

Szűz

Egy kellemetlen pletyka vagy szóbeszéd zavarhatja meg a Szűz jegy szülötteinek a hetét. Ha tehetik, támogassák a barátaikat, rokonaikat, mert most különösen sok pozitív energia állhat a rendelkezésükre.

Mérleg

Szuper hét elé nézhetnek a Mérlegek. Az életük szinte minden területén sikerekre számíthatnak. Használják ki ezt a jó periódust és élvezzék az életet. Tegyék meg mindazt, amit már régóta terveznek.

Skorpió

Kedvező lehet ez a hét az önmegvalósításra. Mostanában szívesen beszélgethetnek a Skorpiók másokkal, és időt szakíthatnak arra is, hogy egy kicsit mélyebben nézzenek önmagukba. Változás jöhet az életükbe.

Nyilas

Talán eljött az ideje, hogy a Nyilasok végre szembenézzenek azzal, hogy mik az álmaik és a vágyaik és milyen lehetőségek állnak a rendelkezésükre. Maradjanak hűek önmagukhoz, és álljanak készen a változásokra.

Bak

A szorgalmuknak és az alaposan kidolgozott tervüknek köszönhetően a héten talán elérik végre azt a célt, amit kitűztek maguknak a karrierjükben. Szakítsanak időt a kikapcsolódásra és a szórakozásra is!

Vízöntő

Mindent megtehetnek a héten a Vízöntők annak érdekében, hogy világos és egyértelmű beszélgetéseket folytassanak le a partnerükkel. Ha bármilyen megbeszélnivalójuk van, talán eljött az ideje tisztázni.

Halak

A félreértések elkerülése miatt figyeljenek egy kicsit jobban a kommunikációjukra a Halak jegy szülöttei. Kicsit zavart lelkiállapotban lehetnek, ami talán megijeszti őket. Ne féljenek, inkább elemezzék ki azokat.