Csillagok

Ez a 4 csillagjegy nemigen kedveli, ha megmondják, mit kellene tennie

Vannak bizonyos helyzetek, amikor szívesen vesszük a barátaink, ismerőseink véleményét, ami segíthet a döntésben, a következő lépés megtételében. Viszont előfordul, hogy valaki nem áll meg itt, hanem helyettünk szeretne dönteni, és határozottan megmondja, mit kellene tennünk, sőt, hogy mit kell tennünk. Egyesek ezt nem veszik zokon, talán még meg is könnyebbülnek, mert egy feladattal, a döntés terhével kevesebb nyomja a vállukat. Másokat azonban kifejezetten bosszant: ez a 4 csillagjegy például nemigen kedveli, ha megmondják, mit kellene tennie.

Kos

Bizonyára meg sem lepődünk azon, hogy a Kosok a listán vannak. A jegy szülöttei meglehetősen makacsok, szeretnek mindent úgy csinálnak, ahogyan szerintük a legjobb. Sőt jellemző rájuk, hogy ha valaki meg akarja mondani, mit tegyenek, hajlamosak annak az ellenkezőjét csinálni.

Fotó: Pexels.com/CC0 License

Fotó: Pexels.com/CC0 License

Ikrek

Az Ikrekről sokszor hallani, hogy kettős személyiségűek, ami főleg azt jelenti az ő esetükben, hogy ellentmondásosan képesek viselkedni. Ők azok, akiket állítólag kifejezetten dühít, ha valaki tanácsot ad, vagy megmondja, mit tegyenek. Csak azért is az ellenkezőjét teszik, mert olykor túl büszkék ahhoz, hogy belássák mások igazát.

Bak

A Bakok köztudottan önfejűek. Vagyis sok szerencsére lehet annak szüksége, aki megpróbálja megmondani nekik, hogy mit tegyenek vagy más irányba akarja terelni őket, mint amerre indultak. Ha a Bakok kitalálták, hogy mit csináljanak, azt valószínűleg senki nem tudja megakadályozni. Az egyik legmakacsabb csillagjegy az övék.

Vízöntő

A Vízöntőkre sosem volt jellemző a szabálykövetés, inkább lázadó természetűek. Szeretik a szabadságot és szeretnek a saját fejük után menni. Ha esetleg segítségre lenne szükségük, azt nehezen látják be, inkább tévednek, mintsem tanácsot kérjenek. Még akkor sem, ha pontosan tudják, hogy az nagy segítség lenne a számukra.