Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint pénteken – szeptember 21.

Végre péntek! Bár az egyes csillagjegyeknek még igen dolgos lehet a hét utolsó napja, másoknak inkább pihenéssel, lustálkodással telhet. Hogy ki mire számíthat, az kiderül a napi horoszkópunkból.

Kos

Ma valami nagyon hasznos dologra tehetnek szert a Kosok, vagy legalábbis jól járhatnak pénzügyi téren, ami igencsak feldobhatja őket.

Bika

A Bikák ma inkább a lustálkodás mellett döntenek, mintsem megerőltessék magukat. Talán azért, mert egy dolgosabb hétvége előtt állnak?

Ikrek

Ez a péntek optimálisnak tűnhet arra, hogy egy kicsit feltöltődjenek, kikapcsolódjanak az Ikrek jegy szülöttei, ami jót tehet a mentális egészségüknek.

Rák

Úgy dönthetnek ma a Rákok, hogy a kényelem helyett egy kicsit kockáztatnak. Olykor ki kell lépni a komfortzónából, de azért ne legyenek felelőtlenek!

Fotó: pexels.com

Fotó: pexels.com

Oroszlán

Egy szuper elismerésben lehet részük az Oroszlánoknak ezen a pénteken, amit igazán örömmel fogadnak, mert azt jelenti, elérték a céljukat.

Szűz

A romantika és a kreativitás jegyében telhet a Szűz jegy szülötteinek napja. Érdekes, hogy emellett meglehetősen logikusak és racionálisak is lehetnek.

Mérleg

Egy nehéz beszélgetés várhat ma a Mérlegekre – próbáljanak meg nyugodtak maradni és hallgassák meg a másik felet is!

Skorpió

Az emberek ma (is) szívesen veszik a Skorpiók tanácsát, ezért érdemes kétszer is végiggondolniuk, hogy mit mondanak másoknak, hiszen nagy felelősség lehet, bármit is mondanak.

Nyilas

Egy hosszú ideje elhúzódó ellentét végére tehetnek ma pontot a Nyilasok, ráadásul kompromisszumos megoldással, ami mindkét fél számára kedvező lehet.

Bak

A múltban tölhetik a mai napjukat a Bakok, ami nem biztos, hogy jó ötlet, inkább összpontosítsák a jelenre a figyelmüket és energiájukat.

Vízöntő

Ha egy mód van rá, inkább máskor adjanak ki nagyobb összeget a háztartással kapcsolatban a Vízöntők, ma nem biztos, hogy kedvez ennek a csillagok állása.

Halak

A bölcsesség és az előrelátás irányíthatja a Halak jegy szülötteinek napját. Megismerkedhetnek valakivel, aki bizalmat kelthet bennük – azért nem árt némi óvatosság!