Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint csütörtökön – szeptember 20.

A hétvége még nincs itt, a csillagjegyek pedig már azt várják. A meleg szeptemberi idő kire pozitív, kire negatív hatással van.

Kos

A Kosok végre kiszabadulnak az eddigi megszokott rendszerből, amire már nagyon régóta vágytak. Élvezzék ki a pihenést, közben meglepetés is érheti őket.

Bika

Egy új szerelem kerülhet a képbe a Bikáknál, amire még ők maguk sem számítottak. Ez a személy annyira elbűvöli őket, hogy képtelenek másra gondolni.

Ikrek

Az Ikrek úgy érzik, hogy soha nem fog elfogyni az energiájuk, ezt viszont valahol le kell vezetni, így elgondolkoznak, hogy beiratkoznak egy edzőterembe. Érdemes kipróbálniuk a spinninget vagy valamilyen más aerobikórát.

Fotó: iStock.com/Popartic

Fotó: iStock.com/Popartic

Rák

A Rákok már régóta várták az őszt, mert unalmasnak gondolták a nyarat, most viszont visszasírják. Bár még meleg az idő, a nyaralás és a pihenés már rég a múlté.

Oroszlán

Össze vannak zavarodva az Oroszlánok a saját érzéseikkel kapcsolatban, eddig pedig szinte mindig rossz döntéseket hoztak. Gondolják át jól és más szemszögből azt, hogy pontosan ki iránt és mit éreznek!

Szűz

A Szüzeknél előfordulhat fejfájás és migrén is, ettől ne ijedjenek meg, valószínűleg az időjárás miatt. Hiszen szeptember vége felé már nem szokott ennyire meleg lenni.

Mérleg

A Mérlegek pontosan tudják, mit éreznek, de minden erejükkel azon vannak, hogy ezt elnyomják magukban, hogy nehogy sérüljenek. Lehet, hogy a végén ők maguk fognak a legjobban meglepődni a dolgok végkimenetelén.

Skorpió

A Skorpiók élete kissé kaotikus mostanában, ráadásul ők maguk is egy picit szétszórtabbak a megszokottnál. Próbáljanak kialakítani egy rendszert, hogy zökkenőmentesebben menjenek a dolgok.

Nyilas

Rég nem voltak ilyen kiegyensúlyozottak a Nyilasok, ezt pedig még ők sem értik. Sokkal nyugodtabbak a megszokottnál, és nem vágynak jelenleg óriási kalandokra vagy extrém helyzetekre.

Bak

Egy nagyobb utazás előtt állhatnak a Bakok, amit már régóta vártak. Nyugodjanak meg, minden a legnagyobb rendben lesz, ráadásul sok régi barátot és családtagot is láthatnak végre.

Vízöntő

A Vízöntők jelenleg nagyon pozitívan állnak a jövőhöz, amit környezetük is megérez rajtuk. Semmi gúny, semmi irónia, most tényleg úgy gondolják, hogy minden rendben lesz.

Halak

A Halak kicsattanóan boldognak érzik magukat, hiszen végre minden a helyére került az életükben. Egy utazás is előfordulhat a közeljövőben, ami fantasztikusan fog sikerülni.