Csillagok

Ez a 4 csillagjegy szervezi a legszórakoztatóbb programokat

Amikor találkozunk egy barátunkkal, vagy éppen egy új embert szeretnénk megismerni, fontos, hogy az együtt töltött idő szórakoztató legyen. Persze egy nagy beszélgetés is eshet nagyon jól, és fontosak az ilyen találkozások is, de vannak, akik mellett biztosak lehetünk benne, hogy nem fogunk unatkozni. Ez a 4 csillagjegy szervezi a legszórakoztatóbb programokat. Íme!

Kos

Kétség sem férhet hozzá, hogy a Kosokkal kezdődjön ez a lista (is). Ők azok, akik szeretik, ha mindig történik valami körülöttük. Tele vannak energiával, aktívak és bátrak, emellett igen spontánok is tudnak lenni, ha a helyzet megkívánja. Ha egy Kossal van találkozónk, szinte biztosak lehetünk benne, hogy szórakoztató programban lesz majd részünk, ami közben egy percet sem fogunk unatkozni.

Fotó:Freepik/@teksomolika

Fotó:Freepik/@teksomolika

Ikrek

Azt mondják, bármilyen tevékenység is kerül szóba, ha az Ikrek jegy szülöttei részt vesznek benne, az csak szórakoztató lehet. Mert már csak azzal feldobják a programokat, hogy jelen vannak. Szeretnek beszélni és beszélgetni, de hallgatni is szívesen hallgatnak, ha éppen úgy kívánja a helyzet. Állandó mozgásban vannak, szeretnek megjelenni különböző társasági eseményeken, legyen az színházi előadás, kiállítás vagy egy új bár megnyitója.

Mérleg

A csillagjegyek „szociális pillangója” a Mérleg, ami egyszerűen csak annyit jelent, hogy a jegy szülöttei imádják a társasági életet, és tudják is, hogyan kell élni abban. Számukra nincsenek unalmas esték és hétvégék, mindig van egy esemény, amire hivatalosak – és el is mennek. Szeretik a művészeteket, valószínűleg az egyik művészeti ágnak ők is az alkotó részét képezik. Imádnak társaságban lenni, és a társaságok is rajonganak a Mérlegekért.

Nyilas

A Nyilasokkal való időtöltés esetén érdemes felkészülni a spontán kalandokra: soha nem lehetünk biztosak benne, hogy mit csinálunk a következő percekben, és az sem baj, ha mindig van nálunk útlevél és fogkefe, mert náluk soha nem lehet tudni, milyen ötlettel rukkolnak elő legközelebb. A szabadság szerelmesei ők, akik nem tudnak leállni, számukra az jelenti a pihenést és a kikapcsolódást, ha mehetnek és utazhatnak.