Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint pénteken – szeptember 14.

Egy igazán pozitív hangulatú pénteknek nézhetünk elébe, legalábbis úgy tűnik, hogy a csillagok állása kedvezően hathat az életünkre. Hogy ez melyik csillagjegy esetében mit is jelent, az kiderül a napi horoszkópunkból.

Kos

Különösebb izgalom és esemény nélküli napra számíthatnak a Kosok. Az energiájukat a szokásos munkájukra, magánéleti dolgaikra fordíthatják.

Bika

A Bikák megpróbálnak energiatakarékos üzemmódra kapcsolni, hogy legyen erejük mindenre. Próbáljanak meg fontossági sorrendet felállítani a feladataik között.

Ikrek

Próbálják meg elkerülni a társasági életet ma az Ikrek jegy szülöttei. Ne aggódjanak az elszigeteltség miatt, a barátok nem veszik zokon, ha egy kicsit egyedül lennének.

Rák

Úgy érezhetik ma a Rákok, mintha minden kirakós a helyére került volna mind a karrierjük, mind a magánéletük területén. Élvezzék ezt az idilli helyzetet.

Fotó: IStock.com/DariaZu

Fotó: IStock.com/DariaZu

Oroszlán

Fordítsanak nagyobb hangsúlyt ma a pihenésre az Oroszlánok. Elvégezték a feladataikat, most élvezzék egy kicsit az édes semmittevést.

Szűz

Ne felejtsenek el nagy dobozokat beszerezni a hétvégi lomtalanításhoz, szelektáláshoz, hogy végre kényelmesebbé tegyék az otthonukat.

Mérleg

Meglehetősen optimisták lehetnek ma a Mérlegek, használják ki ezt az áldásos állapotot, hiszen a csillagok állása egyértelműen kedvező a számukra.

Skorpió

Ma valahogy nincs kedvük új ismerősökkel beszélgetni a Skorpióknak, de nem is szeretnek magukról beszélni. Inkább a munkájukkal foglalkoznak.

Nyilas

Ne feledkezzenek meg a pénzügyeikről a Nyilasok, főleg, ha korábban kölcsönt vettek fel, és most annak a részleteit törlesztik.

Bak

Ez a nap a Bakok napja, már ami az ismerkedést és a társasági életet illeti. Beszélgetés közben sok hasznos tanácsot és információt szerezhetnek.

Vízöntő

A Vízöntők ma inkább a kívülálló szerepében tetszelegnek, valahogy nincs kedvük semmiben sem részt venni. Ne aggódjanak, a környezetük biztosan megérti.

Halak

Reménytelinek láthatják a jövőjüket ma a Halak jegy szülöttei. Nem csoda, a közelmúltban történt negatív dolgok után végre pozitívan látják a világot.