Csillagok

Ennek az 5 csillagjegynek a legjobb a humora mind közül

A mosoly és a nevetés fontos része az életünknek, és vannak a környezetünkben olyanok, akik mindig gondoskodnak arról, hogy megtegyük. Szívesen vagyunk ezeknek az embereknek a társaságában, mert mindig jókedvre derítenek bennünket. Igaz, jellemzően mindenkinek másmilyen a humora, és ahhoz, hogy elérjék a viccel a kívánt hatást, azt másoknak is érteniük kell, hasonló dolgokat kell viccesnek találniuk. Állítólag ennek az 5 csillagjegynek a legjobb a humora mind közül.

Kos

Máris itt vannak a Kosok, akikről azt mondják, hogy a szarkazmus mesterei, viszont nem mindig érti meg mindenki a környezetükben, hogy éppen vicceltek. Szellemesek, de nem tesznek támadó megjegyzéseket. Nemcsak a poénra ügyelnek, de az időzítésben is profik. Azt mondanak, és akkor, amikor annak a legnagyobb hatása lesz.

Fotó: Unsplash/ Diana Feil

Fotó: Unsplash/ Diana Feil

Bika

Talán nem is gondolnánk a Bikákról, hogy viccesek, pedig meglehetősen szellemes megjegyzéseik lehetnek a különböző helyzetekben. Ők azok, akik hajlamosak átlépni egy kicsit a határokat, és nemcsak szavakkal, de tettekkel is viccelődnek. Tudják, hogy nevetni ugyanolyan jó, mint másokat megnevettetni. Úgy mondanak ki egy-egy nagyon jó poént, hogy a szemük sem rebben, mások meg a hasukat fogják a nevetéstől.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei sokszor arra használják a viccet, hogy elkerüljék a konfrontációt másokkal. Bár nem agresszívak, mégis sokszor attól tartanak, hogy egy-egy poén miatt vitára, veszekedésre kerülhet sor, mert a környezetük nem érti, min is kell nevetni. A vicceik egyszerűek, könnyen érthetőek, akár még egy gyerek számára is.

Oroszlán

Az Oroszlánok alapvetően boldog és vidám személyiségűek. Humorérzékük miatt képesek szinte bárki szívébe belopni magukat. Ahogyan a Kosok, úgy ők is tökéletesen időzítik a poénjaikat, nem viccelnek a viccel. Bár egyes poénjaik sokszor csak egyesek számára érthetőek.

Skorpió

A Skorpiók (egy kicsit a Bikákhoz hasonlóan) szeretnek a szóbeli viccelődésen egy kicsit túllépni, és hajlamosak a csínyekre, a csínytevésre. Nem szeretik, ha valaki le akarja beszélni őket egy-egy jó poénról, főleg, ha biztosak benne, hogy az a poén „nagyot fog szólni”.