Csillagok

Ez a 4 csillagjegy tud a legjobban főzni

Mindannyian megfordultunk már a konyhában, és biztosan mindenkinek van valamilyen specialitása. De akadnak emberek, akik a többieknél sokkal otthonosabban mozognak a konyhában. Lássuk, mely csillagjegyek az igazi konyhatündérek.

Oroszlán

Az Oroszlánok imádnak enni, és nagyon jól készítik a húsételeket. Nem sajnálják az ételből a fűszert és a sót. Imádják a csípős ízeket és a grillezett finomságokat. A főzést is egyfajta versenyként fogják fel, nem is lehet náluk jobb szakács.

Fotó: iStock.com/ArthurHidden

Fotó: iStock.com/ArthurHidden

Rák

A Rákok a leginkább családcentrikus emberek. Mindig sok vendégnek főznek, hiszen azt szeretik, ha hétvégente nyüzsög a ház a vendégektől. Az igazi otthoni ízeket szeretik, és remekül sütnek. Éppen ezért a Rákok süteményei a legfinomabbak.

Mérleg

A Mérlegek különös érzékkel bírnak, ha főzésről van szó. Mivel nagyon fontos nekik, hogy mindenki számára a legmegfelelőbb ételt készítsék, ezért az összes vendég kedvencét megfőzik, megsütik. A családi fogásokat is olyan jól elsajátítják, hogy még álmukból felkeltve is képesek egy 3 fogásos isteni lakomát az asztalra varázsolni.

Vízöntő

A Vízöntők, mint mindenben, a főzésben is egy kicsit különcök. Nem ragadnak le a hagyományos konyhánál, inkább kipróbálnak minden speciális, egzotikus fogást. Mivel remek érzékük van a különleges dolgokhoz, ezért rendszerint isteni ételeket tálalnak.