Csillagok

Ennek a három csillagjegynek a legélesebb az esze

Az, hogy milyen csillagjegy alatt születtünk, sok mindenre van hatással, többek között arra is, hogy mennyire vág az eszünk. Összeszedtük azt a három csillagjegyet, akiknek az agyuk mintha borotva lenne.

Szűz

A Szüzek a legtöbb esetben az osztály legjobb tanulói az iskolában, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen tudásszomjuk mondhatni kielégíthetetlen. Persze ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy minden esetben hajlandóak mindent megtanulni, inkább csak arra koncentrálnak, ami kicsit is megmozgatja a fantáziájukat. Ha viszont érdekli őket az a bizonyos valami, akkor azt a tananyagot elképesztő gyorsan szívják magukba. Intelligenciájuk alatt azonban nemcsak az iskolai tananyagok gyors megtanulását értjük, hiszen sok Szűz jegyű festőművész, táncos vagy filmes szakember kerül ki az iskolákból, köszönhetően szorgalmuknak és odaadásuknak.

Fotó: unsplash.com/gregkantra

Fotó: unsplash.com/gregkantra

Skorpió

A Skorpiók tele vannak érzelmekkel, emiatt hajlamosak elhamarkodottan dönteni, ám ha hibáznak, azt igyekeznek minél hamarabb kijavítani. Barátaik általában felnéznek rájuk, hiszen elismerik képességeiket. Eszük kifejezetten éles és gyorsjárású, ennek ellenére egyáltalán nem beképzeltek. Tisztában vannak erősségeikkel és gyengeségeikkel is, így csak olyan feladatot vállalnak, amelyben a maximumot tudják nyújtani. Gyűlölnek veszíteni, bármiről is legyen szó, ha viszont néhanapján mégis így alakul, azt nagyon nehezen viselik, és addig ismétlik azt a bizonyos dolgot, amíg nem kerekednek felül és nem nyernek.

Vízöntő

A Vízöntők köztudottan a legkreatívabb csillagjegyek közé tartoznak. Legfőbb jellemzőjük, hogy abszolút nem olvadnak bele a tömegbe, ehelyett inkább megteremtik a saját kis világukat. Mivel rendkívül eltökéltek és motiváltak, ha valamire rászánják magukat, akkor megállíthatatlanok. Még a reménytelennek tűnő helyzetekben sem adják fel soha, intelligenciájuk pedig átlendíti őket a nehézségeken.