Csillagok

Ez a három csillagjegy tud a legkevésbé titkot tartani

Egyes jegyeknek ösztönös érzékük van ahhoz, hogy megérezzék, melyik az az információ, amelyről jobb hallgatni, míg mások egy jó történetért – és azért, hogy továbbadhassák – bármit megadnak. Lássuk, mely jegyek a legpletykásabbak.

Kos

A Kosok gyakran szenvedélyesen és nagy impulzivitással vetik bele magukat a társasági életbe, ennek pedig természetes része, hogy izgalmas történetekkel szórakoztatják az egybegyűlteket. Szeretnek új barátságokat, ismeretségeket kötni, és szívesen beszélgetnek mindenféléről. Örömmel osztják meg másokkal az élményeiket és a tapasztalataikat, és ilyenkor sokszor nem is gondolnak arra, hogy a történetbe mások élményei és tapasztalatai is belevegyülnek, amelyeket ők nem biztos, hogy szívesen kötnének a tágabb közönség orrára.

unsplash.com/Priscilla du Preez

Fotó: unsplash.com/Priscilla du Preez

Ikrek

Az Ikrek szintén mindig tele vannak mesélnivalóval, és az sincs ellenükre, ha a figyelem középpontjába kerülnek. A kíváncsiság természetes adottságuk, mellyel kifürkészik az egyes helyzetek mélyén rejlő mozgatókat. A probléma akkor kezdődik, amikor tovább is adnak valami olyasmit, amiről talán nem feltétlenül kellene beszélniük. Mivel a Merkúr az uralkodó bolygója, a kommunikáció elemi fontosságú e jegy számára. Szeretik, ha jól értesültek, és minden esemény eljut hozzájuk, mely a szűkebb vagy tágabb környezetükben történt. A cenzúra azonban nem mindig működik náluk, ezért előfordulhat, hogy személyes dolgokat is kikotyognak.

Vízöntő

A Vízöntők többsége lelkében igazi lázadó, és meglehetősen öntörvényű is, ezért ha úgy érzi, hogy valamilyen információnak nyilvánosságra kell kerülnie, mert ez valamilyen szempontból előre mozdítaná a dolgokat, akkor nem habozik a közönsége elé tárni azt. Mivel e jegy szülötteit gyakran kiváló logika jellemzi, remek beszélőjükkel talán még meg is tudják indokolni, miért is adtak tovább bizonyos dolgokat. Míg a Kosok és az Ikrek gyakran a társaság szórakoztatását tartják szem előtt, a Vízöntők olykor szeretik provokálni és kizökkenteni az embereket. Ennek is része van abban, hogy egy Vízöntőn olyan könnyedén áramlanak keresztül az információk.