Csillagok

Párhoroszkóp – Ki illik hozzánk a csillagjegyünk alapján a leginkább?

Párválasztásnál az első találkozáskor talán nem az az első kérdésünk, hogy mi a csillagjegye a randipartnerünknek, pedig érdemes utánajárni, hiszen a horoszkópon igenis sok múlhat. Mutatjuk is, mennyi minden…

Kos

A Kos nőkhöz leginkább a Mérleg férfi illik, hiszen ők azok, akik képesek úgy udvarolni nekik, amitől elolvadnak, ráadásul a Mérlegek azt sem veszik zokon tőlük, ha a Kos nő dönt helyettük.

Bika

A Bika nőket a Bak és a Szűz férfiak le tudják venni a lábukról megbízhatóságukkal, azonban a legjobban a határozott és szexi kisugárzású Skorpióval tudják kiegészíteni egymást.

Ikrek

Az Ikrek nőkről fontos tudni, hogy egyáltalán nem félnek az egyedülléttől, ráadásul nehezen is kötelezik el magukat. Épp ezért olyan partnerre vágynak, aki mellett függetlenek maradhatnak, és aki mellett egy percig sem unatkoznak. Ezt leginkább a Nyilas férfiakban tudják megtalálni.

Fotó: iStock.com/vladans

Fotó: iStock.com/vladans

Rák

A Rákoknak egy abszolút és minden kétséget kizáróan határozott társra van szükségük, aki mellett biztonságban érezhetik magukat. Ezt leginkább egy Bak, Halak vagy Bika oldalán tudják megtalálni.

Oroszlán

Az Oroszlánokhoz olyan társ illik, aki képes örökké csodálni őket. Ezt megkaphatják egy Kostól vagy egy Nyilastól, de igazán jó párost alkothatnak egy Vízöntő férfivel is.

Szűz

A Szüzekhez a legjobban az alkalmazkodó és csendes Halak illik, vagy esetleg a racionalitást kedvelő Bak. Az Ikrek és a Vízöntő kifejezetten rossz választás számukra.

Mérleg

A Mérleg nőkhöz kifejezetten illik a Kosok határozottsága és problémamegoldó képessége, így ők a legideálisabb társak számukra, de az Ikrek és a Vízöntők életfelfogása is igen közel áll a Mérlegekéhez. Jó párost alkothatnak még az Oroszlánokkal is, ha kölcsönösen rajonganak a másikért.

Skorpió

Az érzékiségükkel a Bikák hosszú távon is ébren tudják tartani a Skorpiók szerelmét, így ők a legideálisabb társak számukra. Az Ikrek és az Oroszlán viszont meglehetősen rossz választás lehet nekik.

Nyilas

A Nyilasokhoz legjobban a Mérleg, Ikrek vagy egy Vízöntő jegyű társ illik, hiszen tőlük megkaphatják azt a függetlenséget, amire szükségük van egy párkapcsolatban.

Bak

A Bak nők a Rák férfiakban találhatják meg azt a társat, akivel a leginkább képesek kijönni. Emellett a Szüzek és a Bikák gondolkodásmódját és életstílusát is vonzónak találhatják.

Vízöntő

A Vízöntők igen különc jegynek mondhatóak, ezt pedig leginkább a Mérlegek és az Ikrek tudják megérteni. Velük viszont mondhatni tökéletes párost alkothatnak, hiszen szinte mindenben kiegészítik egymást.

Halak

A Halak nők legideálisabb társa a Skorpió férfi. A Skorpiók ugyanis ki tudják belőlük hozni minden rejtett értéküket. Jól kijöhetnek még a Szüzekkel gyakorlatiasságuk miatt, és a Bikákkal, érzékiségüknek hála.