Csillagok

Ez az 5 csillagjegy arra született, hogy király(nő)i bánásmódban részesüljön

Mindenki arra vágyik, hogy a lehető legnagyobb kényelemben és jómódban éljen, mint a királyi család tagjai. Állítólag a születési dátumunktól is függ, hogy mennyire is szeretnénk királynőként élni a saját kis birodalmunkban – legyen az egy kétszobás lakás vagy egy hatalmas udvarral körbevett családi ház. Ők azok, akik szeretik, ha kényeztetik őket, imádják a kényelmet, a figyelmet és az ajándékokat. Igazi hedonisták, aki úgy érzik, minden jót megérdemelnek, amit csak kaphatnak az életben. Mutatjuk is: ez az 5 csillagjegy arra született, hogy király(nő)i bánásmódban részesüljön.

Bika

Természetesen és minden kétséget kizáróan a Bikák állnak az első helyen. Főként az uralkodó bolygójuk, a Vénusz tehet arról, hogy a jegy szülöttei ennyire a szépség és a luxus megszállotjai. Imádják a kényelmet, a finom ételeket és a szép ruhákat. És egyáltalán semmi baj nincs ezzel, amíg nem esnek át a ló túloldalára.

Fotó: iStock.com/milosducati

Fotó: iStock.com/milosducati

Ikrek

Kettős személyiségük többek között abban áll, hogy míg az egyik felük inkább spórolna és az egyszerűségre törekedne, addig a másik felük imád költekezni és finomakat főzni, enni. Szívesen kényeztetnek másokat, ha ugyanazt a figyelmet és kényeztetést ők maguk is megkapják, ami fárasztó lehet egy párkapcsolatban.

Oroszlán

Az Oroszlánok állítólag elvárják, hogy úgy kezeljék őket, mintha királyok vagy királynők lennének. Mindent szeretnének, mert szerintük ez az, amit megérdemelnek. Ez a fajta királyi bánásmód azonban nem csupán azt jelenti, hogy az Oroszlán szereti, ha elkényeztetik mindenféle földi jóval – természetesen a közvetlen környezetük is részesülhet mindabból, amit ők kapnak.

Mérleg

A Mérlegek jellemzően sok időt tölthetnek el azzal, hogy másoknak kedveskedjenek, hogy olyasmiket tegyenek, amikkel másoknak örömet okozhatnak. Viszont az is igaz rájuk, hogy szeretik a szép, minőségi és finom dolgokat maguk körül tudni, mert úgy érzik, mindazt megérdemlik – és nem csak a fáradozásaikért cserébe.

Halak

A kedves és odaadó Halak jegy szülötteiről könnyen azt gondolhatnánk, hogy nem igénylik a kényeztetést. Az álmodozó Halak jegyűeknek azonban szükségük van a szeretetre, a gondoskodásra, ezért szívesen veszik, ha bókolnak nekik, ajándékokkal halmozzák el és királyi bánásmódban részesítik őket.