Csillagok

Ez az 5 csillagjegy egyáltalán nem szeret egyedül lenni

Mindenkinek szüksége van arra, hogy egyedül is töltsön időt, ahogyan arra is, hogy társaságban legyen. Az arányok azonban eltérhetnek, attól függően, hogy milyen személyiséggel rendelkezünk. Van, akinek több egyedüllétre van szüksége, másnak meg arra, hogy a lehető legtöbb időt töltse emberek között, a családdal, a barátokkal. Ezt pedig állítólag meghatározhatja az is, mikor születtünk: ez az 5 csillagjegy egyáltalán nem szeret egyedül lenni.

Ikrek

Közhelyesen hangozhat, hogy az Ikrek nem szeret egyedül lenni, hiszen már eleve „ketten vannak”, de a jegy szülöttei valóban szeretik a nyüzsgést maguk körül. Igazi társasági emberek, akik szeretnek ismerkedni, beszélgetni. Ha huzamosabb ideig egyedül maradnak, képesek hamar magányosnak érezni magukat.

Fotó: iStock.com/DGLimages

Fotó: iStock.com/DGLimages

Oroszlán

Az Oroszlánok ugyancsak kevés időt töltenek egyedül – talán éppen azért, mert a csillogásuk és fényük csak akkor ragyoghat fényesen, ha azt mások is látják, különben mi értelme lenne? Szeretnek a figyelem középpontjában lenni, s ez egyedül nem megvalósítható.

Mérleg

A Mérlegek igazi társasági emberek, szeretnek emberek között lenni, ismerkedni, flörtölni. Ez a természetes közegük, így érzik jól magukat. Imádják az olyan eseményeket, ahol sok ember jön össze, szívesen beszélgetnek másokkal. Az egyedüllétet ők is csak rövid ideig bírják, de szerencsére bőven van név a telefonjukban, akit áthívhatnak társaságnak.

Bak

Jellemzően a Bakok is szeretik a szabadidejüket másokkal, társaságban tölteni, csakhogy náluk van ebben a viselkedésben egy kis csavar: olykor előfordul, hogy csak azért találkoznak, barátkoznak valakivel, mert az segíthet a karrierjük építésében – igyekszenek egy jól működő kapcsolati hálót kialakítani.

Vízöntő

A Vízöntők is szeretnek emberekkel találkozni, beszélgetni – az információmegosztás kapja náluk a fő szerepet. Főleg az olyan rendezvényeket szeretik, ahol segítségre, adományozásra is lehetőség nyílik, vagy valamilyen fontos célért szervezték azt.