Csillagok

Ez az 5 csillagjegy egyszerűen rajong a természetért

Fontos, hogy minél több időt töltsünk a természetben, ahol nyugalomra, harmóniára és békére találunk a bokrok, fák és madarak között. Hogy ki mennyire szereti a természetet, például egy klassz kempingezést, sok mindentől függ, állítólag attól is, hogy mikor születtünk. Azt mondják ugyanis, hogy ez az 5 csillagjegy egyszerűen rajong a természetért.

Vízöntő

Egyáltalán nem meglepő, hogy a Vízöntők állnak a lista élén. Ők azok, akiknek egyszerűen szükségük van arra, hogy rendszeresen és minél több időt töltsenek a szabadban. Szeretnek sétálni, új helyeket felfedezni, túrázni. Olyankor nagyokat gondolkoznak, terveznek. Hajlamosak jótékonysági, önkéntes szervezetekhez is csatlakozni a környezet, illetve a bolygó védelme érdekében.

Fotó:iStock.com/AlexSava

Fotó:iStock.com/AlexSava

Rák

A Rákok nemcsak a természetet szeretik, hanem a természet megjelenését mindenhol körülöttük. Ha például egy túrázás alkalmával terméseket, leveleket szednek, azt biztosan felhasználják a lakás dekorálására valamilyen formában.

Bak

A Bakok szeretik a természetben eltölteni a szabadidejüket, és kedvelik a kalandos programokat is. Szívesen horgásznak, sátraznak a csillagos ég alatt, egyszerűen rajonganak a szabadtéri programokért. Ha eltévednének egy sűrű erdőben, minden bizonnyal feltalálnák magukat, és bármeddig képesek lennének ott élni.

Skorpió

A Skorpiók és az érzelmeik számára egyfajta menedékként funkcionál a természet. Ide vágynak, ha gyógyulni, gondolkozni szeretnének. Számukra a kempingezés vagy a túrázás nemcsak klassz program, de terápia is. Főleg a természetes vizeket kedvelik, szeretnek evezni, hajózni, horgászni.

Nyilas

A Nyilasok szeretik a városnézést, szeretnek új emberekkel találkozni, ismerkedni, a hagyományokat felkutatni – bármit is terveznek, abban biztos, hogy helyet kap a természet is. Imádják a kalandokat, például szívesen barlangásznak, hegyet másznak, vagy strandolnak olyan helyeken, amikről mások még csak nem is hallottak.