Csillagok

Hogyan hódítsuk meg a kiszemeltünket a csillagjegye alapján?

Ha igazán megtetszik nekünk valaki, és sor kerül az udvarlásra, kifejezetten érdemes megtudnunk kiszemeltünk csillagjegyét, hiszen hódításunk sikere nagyban függhet attól, hogy milyen praktikákat érdemes bevetnünk. Lássuk, hogyan nyerhetjük el választottunk szívét a csillagjegye alapján.

Kos

A Kosok meghódításánál az a legfontosabb, hogy álljunk készen mindenre. Legyünk észszerűek, egyenesek, de viselkedjünk közvetlenül. Rendkívül fontos számukra, hogy párjuk ápolt és fiatalos legyen, ezért erre fokozottan ügyeljünk. Ha hazudunk nekik, több esélyünk biztosan nem lesz náluk, így még kisebb dolgokban is felejtsük el a füllentést.

Bika

Ha közel szeretnénk kerülni egy Bikához, mindenképpen el kell fogadnunk és jóvá kell hagynunk az ötleteit. Kifejezetten tanácsos érdeklődnünk a munkája és a hobbija iránt, és igazából minden olyan dolog iránt, ami vele kapcsolatos. Ha még finomakat is főzünk neki, nyert ügyünk van.

Ikrek

Az Ikreknek nagyon fontos a szabadságuk és annak megtartása, így ha kapcsolatot szeretnénk velük, semmiképpen ne fosszuk meg őket ettől. Ne féltékenykedjünk, ezt kifejezetten utálják. Értsük meg és értékeljük állandó kíváncsiságukat, az unalom viszont a legnagyobb ellenségük, így próbáljuk minél több újdonsággal szórakoztatni őket.

Fotó: iStock.com/vladans

Fotó: iStock.com/vladans

Rák

A Rákok a legérzékenyebb csillagjegyek közé tartoznak, így náluk a logikával semmire nem megyünk. Ha meg akarjuk őket hódítani, akkor csakis az érzelmeikre kell hatnunk. Legyünk a lehető legromantikusabbak, és mutassuk meg nekik, hogy megértjük és elfogadjuk álmodozásaikat, hullámzó hangulatukat.

Oroszlán

Az Oroszlán egy igazi uralkodó jegy, és ennek megfelelően is kell velük viselkedni. Legyünk mindig szellemesek, és hallgasuk őket igazi áhítattal. Az eredetiség mindig megfogja őket, ezzel közel lehet hozzájuk kerülni. Arra viszont fokozottan ügyeljünk, hogy ne kritizáljuk, ne bántsuk meg őket, és legyünk velük mindig engedékenyek.

Szűz

Ha egy Szűz jegyű szívét akarjuk elnyerni, az a legjobb taktika, ha közönyösnek mutatkozunk, és rá bízzuk a kezdeményezést. Legyünk vele nagyon türelmesek, és figyeljünk oda az öltözködésünkre. Rendkívül vonzó számukra, ha valaki tartozkodó és szűkszavú.

Mérleg

Ha egy Mérleget szeretnénk jövendőbeli párunknak, legyünk vele nagyon kedvesek és törődőek. Hatalmas előny, ha szeretjük a művészeteket, ezzel igazán közel lehet kerülni a szívéhez. Bókoljunk neki sűrűn, és ne akarjuk megfosztani a szabadságától, ettől ugyanis irtózik.

Skorpió

Ha Skorpióval van dolgunk, fontos, hogy minél többet beszélgessünk vele, és legyünk mindig őszinték. A szenvedély nagyon fontos számára, így jobb, ha mi is felvesszük a ritmusát. A határozatlanságot kifejezetten utálják a Skorpiók, így ennek legapróbb jelét se mutassuk.

Nyilas

A Nyilasoknál biztos, hogy előnnyel indulunk, ha jó hallgatóság vagyunk számukra, és hagyjuk, hogy ők legyenek a főnökök. Mutassuk meg nekik, hogy erősek, hűségesek és kifejezetten bátrak vagyunk. Ha tehetjük, ne bonyolódjunk velük vitába.

Fotó: iStock.com/Kiuikson

Fotó: iStock.com/Kiuikson

Bak

Ha beleszerettünk egy Bak csillagjegyű emberbe, nagyon fontos szem előtt tartanunk, hogy legyünk nagyon gyakorlatiasak és előrelátóak, ez ugyanis kiemelt szerepet játszik az életükben. Ha kezdeményez, azt fogadjuk hatalmas lelkesedéssel, öltözködésünkre pedig gondosan ügyeljünk, akár a legkisebb részlet is fontos lehet.

Vízöntő

A Vízöntőkkel legyünk mindig nagyon kedvesek és barátságosak, és hallgassuk őket nagy figyelemmel. Legyünk velük mindig tapintatosak, figyeljünk az érzéseikre, és csodáljuk őket folyton változó hóbortjaikért.

Halak

A Halaknak olyan emberre van szükségük, aki hasonlóan érzékeny, mint ők. Fontos, hogy álljunk mindig a rendelkezésükre, és bátorítsuk, vagy ha kell nyugtassuk őket, űzzük el a szorongásaikat. A lényeg, hogy elhalmozzuk őket figyelemmel és szeretettel.