Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint csütörtökön – augusztus 16.

Ez az időszak a legtöbb jegynek kedvez arra, hogy megváltoztassa hozzállását azokhoz a kérdésekhez, melyek régóta nyomasztják. Most feltárjuk és átalakíthatjuk a rosszul működő mintákat, és megtehetjük mindazt, amit régóta halogatunk. Lássuk, miben segítenek nekünk a bolygók a mai napon.

Kos

A Kosok ma jó híreket kaphatnak, és talán segítség érkezik régi vágyaik megvalósításához. Ugyanakkor egy igazságtalanság talán felbosszantja őket, de ne vonjanak le elhamarkodott következtetést, nézzenek a színfalak mögé.

Bika

A Bikák számára ez a nap talán szerelmi téren tartogat kellemes meglepést. Érdemes nyitottnak lenniük a romantikára, és megragadni a programlehetőséget akkor is, ha sok a teendőjük.

Ikrek

Az Ikrek talán nehezen képviselik az érdekeiket, mert félnek attól, hogy megbántják a másikat. Azonban sokkal jobb, ha világossá teszik, amennyiben több énidőre van szükségük, mert az senkinek sem jó, ha félszívvel vesznek részt egy helyzetben.

Rák

A Rákok ma intenzív érzelmeket élhetnek meg, érdemes módot találniuk arra, hogy kifejezzék vagy levezessék valahogyan ezeket. Menjenek táncolni, szervezzenek kreatív programot.

unsplash.com/rawpixel

unsplash.com/rawpixel

Oroszlán

Az Oroszlánok fókusza ma elsősorban a családjukra kerül, talán tisztázandó ügyek simulnak el, de az is lehet, hogy csak egy kis meghitt együttlétre vágynak szeretteikkel, egy kellemes vacsora keretében.

Szűz

A Szüzek talán megszokták, hogy háttérbe szorítják érzéseiket annak érdekében, hogy gördülékenyen haladjanak a dolgok, most azonban eljött az ideje, hogy kimondják, amit ki kell, és megtegyék magukért a szükséges lépéseket.

Mérleg

A Mérlegek ma fontos pszichológiai átalakuláson mehetnek keresztül, melynek során megváltoztathatják akadályozó mintáikat. Ez a nap alkalmas arra, hogy kilépjenek a komfortzónájukból, és új ismeretségeket kössenek.

Skorpió

A Skorpiók körül felgyorsulhatnak az események. Talán többen megkeresik őket munkaajánlattal, baráti programmal, vagy egyszerűen csak megrohanják őket az ötletek. Üljenek le egy papírral és egy tollal, hogy rendet tehessenek a gondolataik között.

Nyilas

A Nyilasok ma pontot tehetnek egy régóta húzódó, nyomasztó ügy végére, vagy elengedhetnek néhány akadályozó tényezőt, mely eddig kellemetlenséget okozott az életükben. Fontos figyelniük arra, hogy eleget pihenjenek és megfelelő támogatást kapjanak ebben a gyógyító időszakban.

Bak

A Bakok talán késztetést éreznek arra, hogy a szórakozást munkára cseréljék, de ne spóroljanak magukon, teremtsék meg a lehetőséget a szükséges kikapcsolódásra és feltöltődésre.

Vízöntő

A Vízöntők fő témája ezekben a napokban a romantikus kapcsolat lehet. Talán nem árt tisztázniuk néhány félreértést, vagy fontos, hogy elmondják a gondolataikat, elvárásaikat a másik félnek, mert ezzel számos, felesleges konfliktust megelőzhetnek.

Halak

A Halaknak ma jegyüknek megfelelően érdemes vízközelbe menniük, strandra, uszodába, vízpartra, mert ez segít rendet tenni az érzelmeik, gondolataik között, és ahhoz is hozzájárul, hogy elengedjék mindazt, ami megérett az elengedésre.